Libnet.ro
UNICEF

22:00

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Adevărul Adevărul,
Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca, din 2009, folosindu-se de interpusi, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici, dar si pentru faptul ca s-ar fi folosit de functia din partid pentru a influenta functionari. continuă pe Adevărul

Primarul Gheorghe Stefan, audiat la DNA, intr-un dosar de coruptie

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este audiat, joi, la DNA, in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici in comune din Neamt si ca s-a folosit de functia din partid pentru a influenta functionari, conform Mediafax.

Primarul Gheorghe Stefan, audiat la DNA, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie (VIDEO)

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, este audiat joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Acesta este anchetat in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit cont.

Primarul Gheorghe Stefan (Pinalti), audiat la DNA

Gheorghe Stefan PDL), primarul municipiului Piatra Neamt, s-a prezentat astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), ca sa dea declaratii in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici in comune din judetul Neamt si ca s-a folosit de functia din partid ca sa influenteze functionari, informeaza surse din presa.

Dosarele primarului Pinalti, legate de relatia cu presedintele Basescu

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a fost audiat joi de procurori, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Edilul, un alt apropiat si vechi sustinator al lui Basescu, este acuzat ca din.

Cum a ajuns Gheorghe Stefan in vizorul procurorilor anticoruptie

Gheorghe Stefan Pinalti este urmarit penal de DNA de saptamana trecuta dupa ce a fost audiat la Bucuresti de procurorii DNA. Primarul de Piatra Neamt trebuie sa respecte regulile impuse de masura controlului judicar pentru a nu risca sa fie arestat la domiciliu sau in arest preventiv.

Primarul Pinalti, audiat de DNA in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Primarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat joi la DNA, pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat ca a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici in comune.

Directoarea Volksbank Piatra Neamt, trimisa in judecata de DNA pentru o frauda de proportii. Banca a calculat un prejudiciu de 1,14 milioane de euro

Carmen Claudia Vlasceanu, directoarea Volksbank Piatra Neamt, este acuzata de procurorii DNA Bucuresti pentru infractiunile de luare de mita si complicitate la inselaciune in forma calificata.

Legea eutanasierii cainilor fara stapan, mai tare ca iubirea de patrupede. Peste 300 de caini au sfarsit dupa injectia letala la Piatra Neamt

Numarul adoptiilor cainilor fara stapan stransi de pe strazile din Piatra Neamt este nesemnificativ in primul trimestru al acestui an. in schimb, 360 de maidanezi au fost eutanasiati pentru ca nu i-a revendicat nimeni.

Fost director Volskbank Piatra Neamt, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului director al Volksbank Piatra Neamt, Carmen Claudia Vlasceanu, acuzata de complicitate la inselaciune in forma continuata 10 acte materiale) si luare de mita, prejudiciul adus bancii fiind de peste 1 milion euro.

Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a primarului municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, si a doi directori, de la Oficiul de Cadastru si Statiunea de Cercetare Legumicola, pentru abuz in serviciu. Cei trei sunt acuzati ca au trecut ilegal un teren din domeniul public al statului, in cel privat al municipiului, prejudiciul creat statului fiind de aproape 13 milioane de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )