Libnet.ro
UNICEF

19:45

Directoarea Volksbank Piatra Neamt, trimisa in judecata de DNA pentru o frauda de proportii. Banca a calculat un prejudiciu de 1,14 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Directoarea Volksbank Piatra Neamt, trimisa in judecata de DNA pentru o frauda de proportii. Banca a calculat un prejudiciu de 1,14 milioane de euro

Carmen Claudia Vlasceanu, directoarea Volksbank Piatra Neamt, este acuzata de procurorii DNA Bucuresti pentru infractiunile de luare de mita si complicitate la inselaciune in forma calificata. continuă pe Adevărul

Fost director Volskbank Piatra Neamt, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului director al Volksbank Piatra Neamt, Carmen Claudia Vlasceanu, acuzata de complicitate la inselaciune in forma continuata 10 acte materiale) si luare de mita, prejudiciul adus bancii fiind de peste 1 milion euro.

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca, din 2009, folosindu-se de interpusi, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici, dar si pentru faptul ca s-ar fi folosit de functia din partid pentru a influenta functionari.

Legea eutanasierii cainilor fara stapan, mai tare ca iubirea de patrupede. Peste 300 de caini au sfarsit dupa injectia letala la Piatra Neamt

Numarul adoptiilor cainilor fara stapan stransi de pe strazile din Piatra Neamt este nesemnificativ in primul trimestru al acestui an. in schimb, 360 de maidanezi au fost eutanasiati pentru ca nu i-a revendicat nimeni.

Primar din Iasi trimis in judecata de DNA pentru o spaga de 20.000 de euro

Procurorii DNA Iasi au anuntat trimiterea in judecata a primarului comunei iesene Bals, Contantin Cibotaru PNL) pentru luare de mita si trafic de influenta.

Primar din Iasi, trimis in judecata de DNA pentru o spaga de 20.000 de euro

Procurorii DNA Iasi au anuntat trimiterea in judecata a primarului comunei iesene Bals, Constantin Cibotaru PSD), pentru luare de mita si trafic de influenta.

Doi consilieri superiori ai Fiscului din Galati, retinuti de DNA pentru luare de mita

Doi consilieri superiori ai Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice au fost retinuti de procurorii DNA pentru luare de mita.

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru, retinut de DNA pentru 24 de ore

Directorul de infrastructura din Primaria Capitalei,Madalin Dumitru, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, sub acuzatia de acordare de contracte preferentiale. Procurorii anticoruptie au facut.

Doi consilieri superiori finante Constanta, retinuti de DNA pentru luare de mita

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul teritorial Constanta au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pe o durata de 24 ore incepand de azi, ora 14:00, pana maine, ora 14:00) a lui Marius Valeriu Toropu si incepand de azi, ora 14:30, pana maine, ora 14:30) a inculpatei Alexandra Bolchis, ambii consilieri superiori in cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati - Administratia Judeteana a Finantelor Publice Constanta - Serviciul Inspectie Fiscala Persoane Fizice, ambii fiind urmariti pentru luare de mita.

Directorul APIA Bucuresti, seful IPJ Suceava, un preot, un avocat si medici veterinari, anchetati de DNA pentru coruptie

Procurorii DNA fac perchezitii, miercuri dimineata, in Capitala si in judetele Suceava si Dambovita, ancheta vizand acordarea ilegala de subventii pentru exploatatii agricole si asociatii.

Seful Politiei din Pantelimon, cercetat de DNA pentru luare si dare de mita si furt calificat

Seful Politiei orasului Pantelimon, Alexandru-Adrian Sovar, este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru infractiunile de luare de mita, furt calificat si dare de mita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )