Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fost director Volskbank Piatra Neamt, trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost director Volskbank Piatra Neamt, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de libertate, a fostului director al Volksbank Piatra Neamt, Carmen Claudia Vlasceanu, acuzata de complicitate la inselaciune in forma continuata 10 acte materiale) si luare de mita, prejudiciul adus bancii fiind de peste 1 milion euro. continuă pe Ziarul Bursa

Directoarea Volksbank Piatra Neamt, trimisa in judecata de DNA pentru o frauda de proportii. Banca a calculat un prejudiciu de 1,14 milioane de euro

Carmen Claudia Vlasceanu, directoarea Volksbank Piatra Neamt, este acuzata de procurorii DNA Bucuresti pentru infractiunile de luare de mita si complicitate la inselaciune in forma calificata.

Deputatul Adrian Merka, trimis in judecata pentru conflict de interese

Adrian Miroslav Merka, deputat din partea Uniunii Democratice a Slovacilor si Cehilor din Romania, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, care il acuza de conflict de interese, intrucat si-a angajat parintii la biroul sau parlamentar, informeaza Mediafax.

Primarul Buzaului Constantin Boscodeala, trimis in judecata pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave

Primarul municipiului Buzau Constantin Octavian Boscodeala a fost trimis in judecata, in stare de libertate, de Directia Nationala Anticoruptie sub acuzatia de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave intr-un dosar ce vizeaza trecerea ilegala a unei teren din domeniul public al statului in cel privat. Procurorii au instituit sechestru pana la concurenta sumelor de 12. 000 lei reprezentand prejudiciul cauzat statului la nivelul anului 2001, al savarsirii faptei) si de 11. 760 lei, reprezentand prejudiciul cauzat Statiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau.

Deputatul Adrian Merka, trimis in judecata pentru conflict de interese

Adrian Miroslav Merka, deputat din partea Uniunii Democratice a Slovacilor si Cehilor din Romania, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Acesta este acuzat ca si-a angajat parintii la.

DNA: Directoare de banca, trimisa in judecata pentru inselaciune si luare de mita

Directoarea unei banci din Piatra Neamt a fost trimisa in judecata de procurorii anticoruptie pentru complicitate la inselaciune si luare de mita, intr-un dosar in care au mai fost trimise in judecata alte sase persoane.

Legea eutanasierii cainilor fara stapan, mai tare ca iubirea de patrupede. Peste 300 de caini au sfarsit dupa injectia letala la Piatra Neamt

Numarul adoptiilor cainilor fara stapan stransi de pe strazile din Piatra Neamt este nesemnificativ in primul trimestru al acestui an. in schimb, 360 de maidanezi au fost eutanasiati pentru ca nu i-a revendicat nimeni.

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Pinalti Stefan, audiat la DNA in dosarul de coruptie

Primarul Municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, s-a prezentat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori in dosarul in care este acuzat ca, din 2009, folosindu-se de interpusi, a administrat o firma care a primit contracte finantate din bani publici, dar si pentru faptul ca s-ar fi folosit de functia din partid pentru a influenta functionari.

Fostul secretar executiv al PSD, Dorin Lazar Maior, trimis in judecata pentru evaziune

Fostul presedintele al Blocului National al Revolutionarilor si secretar executiv al PSD, Dorin Lazar Maior, a fost trimis in judecata de procurorii paechetului de pe langa Curtea de Apel Brasov, pentru evaziune fiscala.

Seful de la Investigarea Fraudelor IPJ Brasov, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Comisarul-sef Florin Iordache, seful Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Brasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu.

Primarul comunei iesene Bals, trimis in judecata pentru luare de mita si trafic de influenta

Constantin Ciubotaru, primarul comunei Bals din judetul iasi, a fost trimis in judecata de procurorii DNA dupa ce a cerut 20. 000 de euro de la un om de afaceri pentru a-i facilita acestuia concesionarea unui teren.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )