Libnet.ro
UNICEF

13:15

Primarul unui oras din Franta, dupa ce localnicii au votat majoritar cu Marine Le Pen: E posibil sa demisionez, pentru ca nu vreau sa imi dedic viata unor idioti!

Hotnews Hotnews,
 Primarul unui oras din Franta, dupa ce localnicii au votat majoritar cu Marine Le Pen: E posibil sa demisionez, pentru ca nu vreau sa imi dedic viata unor idioti!

Daniel Delomez, primarul orasului Annezin din nordul Frantei, s-a infuriat dupa ce majoritatea localnicilor au votat-o pe candidata de extrema dreapta Marine Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale, desfasurat duminica, el postand pe Twitter urmatorul mesaj: E posibil sa demisionez, pentru ca nu vreau sa imi dedic viata unor idioti!, scrie La Voix du Nord. continuă pe Hotnews

S-ar putea sa demisionez, ca nu vreau sa-mi dedic viata unor idioti! Primarul unui oras, scos din minti dupa ce majoritatea localnicilor a votat-o pe Marine Le Pen

Decizia majoritatii localnicilor din Annezin de a o vota pe Marine Le Pen in primul tur al alegerilor prezidentiale l-a scos din minti pe primarul acestui oras, Daniel Delomez. Acesta a fost atat de.

Tone de suc au inundat un oras din Rusia dupa ce acoperisul uzinei PepsiCo a cedat (VIDEO)

Un oras din Rusia a fost inundat de suc. Dupa ce acoperisul uzinei PepsiCo din Lebedeani, regiunea Lipetk, s-a prabusit, tone de suc s-au revarsat prin oras. in imaginile realizate de localnici se poate .

Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

Emmanuel Macron si Marine Le Pen, doi outsideri care au trecut in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, ar putea decide viitorul Uniunii Europene. La alegerile din 7 mai, cei doi vor pune accent pe teme diferite.

Emmanuel Macron si Marin Le Pen, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta

ACTUALIZARE 21:07 Emmanuel Macron En Marche!) a obtinut 23,7% din voturi la alegerile prezidentiale din Franta, potrivit primelor exit-poll-uri, citate de Realitatea TV, iar Marine Le Pen Frontul National) a atras 21,7 % din voturi. Cei doi urmeaza sa fie votati in turul al doilea al alegerilor. *ACTUALIZARE 20:12: Sectiile de vot in marile orase se inchid peste o ora, la ora Romaniei 21:00 20:00 ora locala). in localitatile mici, sectiile s-au inchis la aceasta ora. *ACTUALIZARE 18:58 Franta: 69,42% dintre alegatorii francezi au votat pana la ora locala 17. 00 in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 16:54 Rezultate in departamentele de peste mari ale Frantei *ACTUALIZARE 15:42 Francezii aflati in strainatate se plang de timpii mari de asteptare din fata sectiilor de votare, arata Le Monde. *ACTUALIZARE 14:45 Prezenta la vot inegala in departamentele din Franta *ACTUALIZARE 14:14 Jan-Luc Melenchon si-a indeplinit datoria electorala *ACTUALIZARE 14:07 Presedintele Hollande a votat in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 13:35 Prezenta la vot de 28,54%, pana la ora locala 12. 00 *ACTUALIZARE 13:29 Autoritatile franceze au evacuat o sectie de vot din cauza unui autovehicul suspect in localitatea Besancon *ACTUALIZARE 12:53 Principalii candidati la functia de presedinte al Frantei, Marine Le Pen si Emmanuel Macron, au votat deja *ACTUALIZARE 12:14 S-a deschis scrutinul in Franta -------------- Un numar de 47 de milioane de francezi sunt asteptati sa voteze duminica in cele mai imprevizibile si surprinzatoare alegeri prezidentiale din ultimele decenii, iar primii doi clasati din cei 11 candidati inscrisi in cursa vor trece in al doilea tur al luptei pentru palatul Elysee. in Franta, sectiile de vot s-au deschis la ora locala 8. 00 ora Romaniei), in vreme ce alegatorii au inceput sa voteze inca de sambata in teritoriile franceze de peste mari, inclusiv in Guadelupa si Martinica.

Alegerile prezidentiale din Franta, relatate de presa engleza. New York Times: Partidele franceze isi unesc puterile impotriva lui Marine Le Pen: E o chestiune extrem de serioasa

Rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta a ajuns in atentia presei anglo-saxone, dupa ce reprezentanta Frontului National, Marine Le Pen, s-a clasat pe pozitia a doua, cu 21,5% din voturi, dupa centristul Emmanuel Macron, care a fost votat de 23. 8% dintre alegatori. in acest context, principalele publicatii au analizat implicatiile votului francezilor.

Dacian Ciolos, despre alegerile din Franta: Solutia nu este populismul, nici guvernarea prin minciuni si frici

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook ca alegerile din Franta demonstreaza ca extremismul nu este bun in niciun stat, iar societatile guvernate pe minciuna si frica nu au viitor.

Duel Macron Le Pen in turul al doilea al prezidentialelor din Franta: Rezultatele partiale dupa primul tur de scrutin indica un scor foarte strans intre cei doi candidati

00Scor foarte strans intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen dupa primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Potrivit rezultatelor partiale, anuntate de ministerul de.

Euro castiga teren in fata dolarului dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Dupa aproape opt ore de la deschidere, sedinta de luni se anunta una peste medie, datele indicand 41 de contracte futures cu o valoare de 313. 523 lei.

Cele mai imprevizibile alegeri din Franta. Reuters: Centristul Macron conduce cu 23,7%, iar Marine Le Pen se afla pe cel de-al doilea loc, cu 21,7%. Dupa exist-polluri, in Paris s-au dat lupte de strada, intre protestatari si politie |LIVE UPDATE

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din Franta. Primul tur de scrutin se desfasoara in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri din Franta: Batalia se da intre 11 candidati, dintre care patru sunt in stransa competitie. Peste 28,5 la suta dintre francezi au fost deja la vot. Doua sectii de votare din Besancon au fost inchise duminica dimin

Au inceput cele mai imprevizibile alegeri prezidentiale din Franta. Primul tur de scrutin se desfasoara in conditii de securitate sporita, ca urmare a atacului terorist de joi seara, in urma caruia un politist a murit si alti doi au fost raniti, noteaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )