Libnet.ro
UNICEF

07:16

Dacian Ciolos, despre alegerile din Franta: Solutia nu este populismul, nici guvernarea prin minciuni si frici

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, despre alegerile din Franta: Solutia nu este populismul, nici guvernarea prin minciuni si frici

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a transmis prin intermediul unui mesaj pe pagina sa de Facebook ca alegerile din Franta demonstreaza ca extremismul nu este bun in niciun stat, iar societatile guvernate pe minciuna si frica nu au viitor. continuă pe România Liberă

Duminica tuturor posibilitatilor - despre alegerile din Franta. Jean-Luc Mlenchon, cosmarul absolut

Aceaste alegeri sunt, dupa parerea mea, evenimentul politic cel mai important din ultimii 20 de ani in Europa: de la crearea Euro incoace, tocmai datorita faptului ca pot insemna finalul unui ciclu, acela al constructiei europene. Francezii au vrut intotdeauna sa fie in centrul atentiei si iata ca au ocazia sa decida, duminica, soarta lumii civilizate am sa incerc sa explic de ce enunt asta). Niciodata nu s-a scris atat de mult in presa internationala despre vreo runda de alegeri. Acest scrutin poate determina soarta intregii Europe, el poate schimba radical starea de lucruri actuala intr-un fel de nerecunoscut. Efectele se vor face simtite in toate planurile, caci ne vom trezi in brate ori cu moartea Uniunii Europene ori cu o intrare a politicii in secolul 21, in functie de candidatul care va castiga. Dialog Contributors cu Cristian Muresan, manager roman stabilit la Paris.

Care a fost reactia candidatilor la alegerile din Franta, dupa atacul de pe Champs Elysee

Cei mai importanti candidati la prezidentialele din Franta, lidera de extrema dreapta Marine Le Pen si conservatorul Francois Fillon, au anuntat seara trecuta ca vor anula deplasarile lor prevazute.

UE, CU PASI REPEZI SPRE DEZASTRU! Scor strans intre anti-europeni la alegerile din Franta

Presedinta Societatii Academice din Romania, Alina Mungiu-Pippidi, este de parere ca Uniunea Europeana traverseaza, in aceasta saptamana, cea mai dificila perioada de la.

ALEGERI FRANTA. Ce fel de societate propun candidatii la alegerile din Franta

Legea din 1905 a consacrat in Franta separarea dintre Biserica si Stat si a interzis subventionarea activitatilor religioase, noteaza EFE intr-un comentariu, si remarca faptul ca,.

Alegerile din Franta, pe Facebook: Le Penn - Macron, 4-1! Nationalista conduce detasat in social-media

Daca in urma primului tur de scrutin Emmanuel Macron a obtinut prima pozitie cu 23,75% de voturi, din spate suflandu-i Marine Le Pen cu 21,53%, rezultatele duelului lor politic din perspectiva.

REVOLUTIA FACEBOOK va decide si alegerile din Franta? Nationalista Le Penn are de patru ori mai multi urmaritori decat independentul Macron pe retelele de socializare

Daca in urma primului tur de scrutin Emmanuel Macron a obtinut prima pozitie cu 23,75% de voturi, din spate suflandu-i Marine Le Pen cu 21,53%, rezultatele duelului lor politic din perspectiva.

Alegerile din Franta, intre argumentatia istoriei si miza viitorului

Zilele acestea, in spatiul public romanesc s-a tot discutat de zor si cu mai mult sau mai putin spor si informatie de calitate despre alegerile prezidentiale din Franta 2017. Mai exact, in doua saptamani si vreo cateva zile vom avea un nou presedinte si un nou cabinet la Palatul Elysee. Nu am sa intru in [].

Analiza Washington Post, despre primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta: Viitorul Uniunii Europene, miza confruntarii dintre Marine Le Pen si Emmanuel Macron, in cursa finala pentru Palatul Elysee

Alegatorii francezi au votat, duminica, pentru respingerea a doua partide care au dominat viata politica a Frantei dupa al Doilea Razboi Mondial, plasand in al doilea tur al alegerilor prezidentiale un candidat care incita la discurs antiimigratie impotriva unui centrist. Astfel, alegerile din 7 mai ar putea determina viitorul Uniunii Europene, cat si relatia pe care Franta o va avea cu restul lumii.

Alegerile prezidentiale din Franta, relatate de presa engleza. New York Times: Partidele franceze isi unesc puterile impotriva lui Marine Le Pen: E o chestiune extrem de serioasa

Rezultatul primului tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta a ajuns in atentia presei anglo-saxone, dupa ce reprezentanta Frontului National, Marine Le Pen, s-a clasat pe pozitia a doua, cu 21,5% din voturi, dupa centristul Emmanuel Macron, care a fost votat de 23. 8% dintre alegatori. in acest context, principalele publicatii au analizat implicatiile votului francezilor.

Alegerile prezidentiale din Franta au dus la aprecierea euro: Pietele bursiere din Asia, pe plus. Pietele din Europa, asteptate sa raspunda pozitiv

Calificarea lui Emmanuel Macron in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta a relaxat intr-o oarecare masura pietele internationale, iar moneda euro s-a apreciat brusc, luni dimineata,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )