Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

România Liberă România Liberă,
Franta, divizata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta. Cum au votat alegatorii francezi. Emmanuel Macron, candidatul cu cele mai mari sanse sa devina presedinte

Emmanuel Macron si Marine Le Pen, doi outsideri care au trecut in turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, ar putea decide viitorul Uniunii Europene. La alegerile din 7 mai, cei doi vor pune accent pe teme diferite. continuă pe România Liberă

Francois Fillon a anuntat ca se va retrage din prima linie a partidului, dupa infrangerea din primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Francois Fillon, care nu a reusit sa se califice in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Franta, a anuntat ca se va retrage din prim-planul scenei politice, inainte de alegerile parlamentare, care se vor desfasura in iunie, anunta Reuters.

Kremlinul anunta ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Kremlinul a anuntat luni ca respecta rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta si doreste relatii reciproc benefice intre Paris si Moscova, scrie AFP.

Rezultate Alegeri Franta. Cine castiga primul tur al alegerilor prezidentiale

Rezultate Alegeri Franta Centristul Emmanuel Macron ocupa primul loc in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, potrivit mai multor sondaje de opinie, citate de cotidianul belgian LEcho. Re.

Analiza Washington Post, despre primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta: Viitorul Uniunii Europene, miza confruntarii dintre Marine Le Pen si Emmanuel Macron, in cursa finala pentru Palatul Elysee

Alegatorii francezi au votat, duminica, pentru respingerea a doua partide care au dominat viata politica a Frantei dupa al Doilea Razboi Mondial, plasand in al doilea tur al alegerilor prezidentiale un candidat care incita la discurs antiimigratie impotriva unui centrist. Astfel, alegerile din 7 mai ar putea determina viitorul Uniunii Europene, cat si relatia pe care Franta o va avea cu restul lumii.

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta: Emmanuel Macron-24,01%, Marine Le Pen-21,30%

Emmanuel Macron a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta, cu 24,01%, in fata candidatei formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, Marine Le Pen, care a obtinut 21,30% din sufragii, potrivit rezultatelor finale ce includ si voturile din strainatate) publicate luni de Ministerul francez de Interne, transmite AFP si Reuters.

Un numar de 47 de milioane de alegatori sunt asteptati sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta

Un numar de 47 de milioane de francezi sunt asteptati sa voteze duminica in cele mai imprevizibile si surprinzatoare alegeri prezidentiale din ultimele decenii, iar primii doi clasati din cei 11 candidati inscrisi in cursa vor trece in al doilea tur al luptei pentru palatul Elysee. in Franta, sectiile de vot s-au deschis la ora locala 8. 00 ora Romaniei), in vreme ce alegatorii au inceput sa voteze inca de sambata in teritoriile franceze de peste mari, inclusiv in Guadelupa si Martinica.

Duel Macron Le Pen in turul al doilea al prezidentialelor din Franta: Rezultatele partiale dupa primul tur de scrutin indica un scor foarte strans intre cei doi candidati

00Scor foarte strans intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen dupa primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Potrivit rezultatelor partiale, anuntate de ministerul de.

PICCJ face cercetari pentru abuz in serviciu privind dosarul alegerilor prezidentiale din 2009

ACTUALIZARE 18:00 Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru. --------------- Parchetul instantei supreme PICCJ) a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit unui comunicat oficial.

Parchetul General deschide dosar in scandalul fraudarii alegerilor prezidentiale din 2009

Parchetul General deschide un dosar penal in urma dezvaluirilor facute de jurnalistul Dan Andronic pe tema deturnarii rezultatelor alegerilor prezidentiale din 2009. Decizia Parchetului apare in.

Emmanuel Macron si Marin Le Pen, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Franta

ACTUALIZARE 21:07 Emmanuel Macron En Marche!) a obtinut 23,7% din voturi la alegerile prezidentiale din Franta, potrivit primelor exit-poll-uri, citate de Realitatea TV, iar Marine Le Pen Frontul National) a atras 21,7 % din voturi. Cei doi urmeaza sa fie votati in turul al doilea al alegerilor. *ACTUALIZARE 20:12: Sectiile de vot in marile orase se inchid peste o ora, la ora Romaniei 21:00 20:00 ora locala). in localitatile mici, sectiile s-au inchis la aceasta ora. *ACTUALIZARE 18:58 Franta: 69,42% dintre alegatorii francezi au votat pana la ora locala 17. 00 in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 16:54 Rezultate in departamentele de peste mari ale Frantei *ACTUALIZARE 15:42 Francezii aflati in strainatate se plang de timpii mari de asteptare din fata sectiilor de votare, arata Le Monde. *ACTUALIZARE 14:45 Prezenta la vot inegala in departamentele din Franta *ACTUALIZARE 14:14 Jan-Luc Melenchon si-a indeplinit datoria electorala *ACTUALIZARE 14:07 Presedintele Hollande a votat in primul tur al alegerilor prezidentiale *ACTUALIZARE 13:35 Prezenta la vot de 28,54%, pana la ora locala 12. 00 *ACTUALIZARE 13:29 Autoritatile franceze au evacuat o sectie de vot din cauza unui autovehicul suspect in localitatea Besancon *ACTUALIZARE 12:53 Principalii candidati la functia de presedinte al Frantei, Marine Le Pen si Emmanuel Macron, au votat deja *ACTUALIZARE 12:14 S-a deschis scrutinul in Franta -------------- Un numar de 47 de milioane de francezi sunt asteptati sa voteze duminica in cele mai imprevizibile si surprinzatoare alegeri prezidentiale din ultimele decenii, iar primii doi clasati din cei 11 candidati inscrisi in cursa vor trece in al doilea tur al luptei pentru palatul Elysee. in Franta, sectiile de vot s-au deschis la ora locala 8. 00 ora Romaniei), in vreme ce alegatorii au inceput sa voteze inca de sambata in teritoriile franceze de peste mari, inclusiv in Guadelupa si Martinica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )