Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarului Bacaului, Cosmin Necula, dupa excluderea din PSD: Daca spui adevarul esti dat afara

Adevărul Adevărul,
Primarului Bacaului, Cosmin Necula, dupa excluderea din PSD: Daca spui adevarul esti dat afara

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD, daca spui adevarul, esti dat afara, dupa ce marti seara a fost exclus din partid, prin decizia Comitetului Executiv National . continuă pe Adevărul

Cozmin Gusa, dupa excluderea din PSD: Eu mi-am atins scopul, acela de a impiedica accederea lui Dan Barna in turul doi

Patronul Realitatea TV, Cozmin Gusa, exclus din PSD in sedinta de luni a conducerii partidului, dupa doar doua saptamani de cand se alaturase formatiunii, a declarat intr-o interventie la Antena 3 ca nu il surprinde decizia si ca obiectivul sau, acela de a bloca intrarea in turul doi al prezidentialelor a candidatului USR PLUS Dan Barna, a fost atins.

Primarul Bacaului face acuzatii dupa ce a a fost exclus din partid: in PSD, daca spui adevarul esti dat afara. Legea pumnului in gura nu este o explicatie acceptabila

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a transmis un mesaj dur la adresa PSD dupa ce a fost exclus din partid. Edilul a scris pe Facebook, marti seara, ca in PSD, daca spui adevarul esti dat afara si a vorbit.

COSMIN NECULA: Am crezut ca dupa plecarea lui Dragnea CEx-ul PSD nu va mai face executii staliniste

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, afirma, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD, daca spui adevarul, esti dat afara, dupa ce marti seara a fost exclus din partid, prin decizia Comitetului Executiv National.

Primarul Bacaului, exclus din PSD dupa ce a spus ca unii pesedisti sunt jenati ca trebuie sa o sustina pe Dancila: Daca spui adevarul esti dat afara. Metoda executiilor staliniste continua

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, exclus din PSD in sedinta Comitetului Executiv de marti, afirma ca metoda executiilor staliniste continua in partid si dupa plecarea lui Liviu Dragnea si ca daca spui adevarul esti dat afara, fie ca deranjezi conducerea locala, fie ca deranjezi conducerea centrala. Primarul Bacaului, care in luna mai a cerut demisia Vioricai Dancila si a Guvernului, afirma, luni, ca exista pesedisti care se simt jenati de faptul ca trebuie sa o sustina pe Viorica Dancila.

Primarul Bacaului, dupa ce a fost exclus din PSD: in partid, daca spui adevarul, esti dat afara

Cosmin Necula, primarul Bacaului, a avut o prima reactie pe pagina sa de Facebook, dupa ceComitetului Executiv National al PSD a cerut excluderea sa din partid, marti seara. in campania electorala.

Primarul PSD al Bacaului, Cosmin Necula: Multor PSD-isti le-a fost rusine sa traga pentru Dancila

Cosmin Necula, primarul Bacaului acuza intr-o postare pe Facebook prestatia partidului si a candidatului PSD la alegerile prezidentiale. Acesta afirma ca multor membri le-ar fi fost rusine sa faca campanie.

Breaking news! Taieri de capete si haos in PSD. Dancila a spus tot

Ana Birchall, Cozmin Gusa si primarul Bacaului, Cosmin Necula, au fost exclusi din Partidul Social D.

Dezvaluire umilitoare pentru Dancila! Tradarile din PSD au iesit la suprafata

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, este de parere ca multor membri ai PSD le-a fost rusine.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD

UPDATE: Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEx, excluderea din partid a Anei Birchall. UPDATE: Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a fost exclusa marti din PSD,in urma unei sedinte a.

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. El revenise in partid exact cu o zi inainte ca CNA sa decida retragerea licentei Realitatea TV Dancila: Modul in care s-a raportat la PSD nu a fost corect (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a lui Cozmin Gusa. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )