Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primele cazuri de coronavirus din Valcea: un cuplu venit din Italia. Unde erau cand a venit rezultatul testului

Adevărul Adevărul,
Primele cazuri de coronavirus din Valcea: un cuplu venit din Italia. Unde erau cand a venit rezultatul testului

Primele cazuri de infectare cu COVID 19 in judetul Valcea au fost confirmate duminica seara. Este vorba despre doi soti care s-au intors acasa din Italia. continuă pe Adevărul

Pacientul zero cu coronavirus din Spania: Sa fiu al dracu, mai bine ma bagau in parnaie! Am luat coronavirus de la o inmormantare si de la un gratar!

Fernando Perez, zis Camaron, este pacientul zero cu coronavirus din Spania.

Un nou-nascut, cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume

Un nou-nascut din Londra a devenit cel mai tanar pacient confirmat cu coronavirus din lume.

Primul caz de coronavirus din China ar fi aparut inca de la 17 noiembrie

Primul caz de coronavirus din China a aparut inca de la data de 17 noiembrie, potrivit unor noi informatii ale Guvernului chinez publicate de South China Morning Post, scrie Mediafax. Persoana infectata, in varsta de 55 de ani, este rezident al provinciei Hubei, dar inca nu a fost confirmat pacientul zero.

CORONAVIRUS |inca doua cazuri au fost confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 118

Inca doua cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul total ajungand la 118 persoane. Este vorba de o femeie de 43 ani din Vaslui. Aceasta a venit din Italia si se aflata in.

Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19. Ce probleme de sanatate mai avea femeia

Primul roman decedat din cauza infectiei cu Covid-19, se afla in Italia. Acesta suferea de mai multe probleme de sanatate. Potrivit autoritatilor a crescut si numarul infectiilor din Romania, intrand astfel in vigoare un nou scenariu. Primele informatii despre cetateanul roman decedat in Italia, din cauza COVID-19 A fost inregistrat primul deces al unui roman .

139 de cazuri de coronavirus in Romania. inca 16 noi infectari, confirmate

Numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din Romania a ajuns, duminica dupa-amiaza, la 139, ultimele confirmari de diagnostic venind la inca 16 persoane cu varste cuprinse intre 5 si 71 de ani. in acelasi timp, 9 persoane au fost declarate vindecate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )