Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele date oficiale, dupa mai multe zile: 188 de persoane infectate cu Covid-19 in Capitala si in Ilfov Mai bine de jumatate sunt in sectorul 2 Cifrele pe fiecare sector (VIDEO)

B1 B1,
Primele date oficiale, dupa mai multe zile: 188 de persoane infectate cu Covid-19 in Capitala si in Ilfov Mai bine de jumatate sunt in sectorul 2 Cifrele pe fiecare sector (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals a precizat ca pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov au fost inregistrate 188 de cazuri de infectare cu. continuă pe B1

Sectorul 2 din Bucuresti are cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate din oras - 116 Sectorul 5, cele mai putine

In Bucuresti sunt 188 de persoane confirmate cu coronavirus, cele mai multe cazuri fiind in Sectorul 2, respectiv 116, a anuntat managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Primaria Capitalei.

Reactia oficialilor dupa ce preturile la raft, la mai multe lanturi de magazine, au explodat

In contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus, pe 17 martie, preturile alimentelor de baza cunosteau o crestere brusca. Vestea buna vine, insa, din partea ministrului Agriculturii, care asigura ca o mare parte dintre acestea au revenit la valorile initiale in 19 si 24 martie. Reactia oficialilor dupa ce au explodat preturile la raft Ministerul .

TAROM suspenda toate zborurile interne, dar si mai multe curse externe. Cat dureaza masura de urgenta

Anunt important pentru cei care aveau programate zobruri in perioada imediat urmatoare. TAROM a anuntat ca suspenda toate zborurile interne dar si cele spre si dinspre Franta si Germania. Decizia vine dupa ce au fost impuse noi restrictii pentru a limita raspandirea infectarii cu Covid-19, relateaza stirileprotv. ro. De cand intra in vigoare aceasta masura Printr-un .

PPDA propune masuri pentru a asigura echipamente de protectie mai multe si mai ieftine

Deputatii din fractiunea Partidului Platforma Demnitate si Adevar vin cu un demers catre Guvern prin care solicita mai multe masuri pentru a asigura aprovizionarea populatiei cu echipamente de protectie mai multe si mai ieftine, asa ca: masti, manusi, botosei, halate etc. transmite IPN.

Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii. Unde sunt cele mai multe cazuri in Bucuresti

Profesor dr. Streinu-Cercel se afla la Primaria Capitalei, unde rasapunde intrebarilor primarului Captalei, Gabriela Firea, intrebari venite de la cetatenii Romaniei. Adrian Streinu Cercel explica unde vor fi testati bucurestenii Adrian Streinu-Cercel vorbeste acum intr-un dialog sustinut cu primarul Capitalei Gabriela Firea. Acesta a explicat unde vor fi testati bucurestenii, dar nu numai Atunci .

Armata spaniola a verificat mai multe aziluri din Regat. Militarii i-au gasit pe batrani pur si simplu abandonati, daca nu chiar decedati in paturile lor

Mai multe persoane in varsta au fost gasite abandonate sau fara viata in azilurile din Spania, spune Margarita Robles, ministrul Apararii de la Madrid, potrivit Euronews. intr-un interviu televizat,.

Incendiu puternic in Arges. Mai multe animale au ars de vii

Un incendiu puternic a izbucnit astazi in judetul Arges. Initial a fost afectata o fabrica de paleti, insa flacarile s-au extins atat de tare, incat au cuprins si o ferma din apropiere. Cate animale au murit Incendiul s-a produs in localitatea argeseana Stefan cel Mare, judetul Arges, la o fabrica de paleti, iar mai apoi, .

Crima infioratoare! O femeie si-a incendiat iubitul, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori

O crima infioratoare a avut loc in seara de sambata spre duminica, atunci cand un barbat si o femeie din Causeni au consumat in mod abuziv alcool si s-au luat la cearta. Tragedia a avut loc in jurul orei 2:00, in apartamentul in care cei doi locuiau. Cum s-a produs odioasa crima O femeie de .

Tariceanu: Ma invart ca un leu in cusca; Guvernantii par ca pun mai multe resurse in claxon si aproape nimic in motor

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a afirmat miercuri ca sta inchis in casa si ca se invarteca un leu in cusca. Acesta a remarcat ca zilele acestea presedintele Klaus Iohannis iese mai des la televizor decat premierul Ludovic Orban, ca sa nu cumva sa-i ia gloria Sefului!. Totodata, Tariceanu a afirmat ca primeste informatii cum ca aproape nimic din ordonantele date nu se intampla.

ANM a prelungit avertizarea de vreme severa. Cod portocaliu in mai multe judete, pana vineri

Meteorologii au prelungit avertiazrile de vreme severa. Au fost emise noi coduri galbene si portocalii, valabile pana vineri seara. Astfel, va fi COD GALBEN de vant in cea mai mare parte a Munteniei,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )