Libnet.ro
UNICEF

20:45

Armata spaniola a verificat mai multe aziluri din Regat. Militarii i-au gasit pe batrani pur si simplu abandonati, daca nu chiar decedati in paturile lor

B1 B1,
Armata spaniola a verificat mai multe aziluri din Regat. Militarii i-au gasit pe batrani pur si simplu abandonati, daca nu chiar decedati in paturile lor

Mai multe persoane in varsta au fost gasite abandonate sau fara viata in azilurile din Spania, spune Margarita Robles, ministrul Apararii de la Madrid, potrivit Euronews. intr-un interviu televizat,. continuă pe B1

Alerta meteo! Cod galben si cod portocaliu de ninsori, in mai multe zone din tara

Meteorologii vin cu vesti proaste. in intervalul 22 martie, ora 13 25 martie, ora 18 vor fi mai multe avertizari cod galben si portocaliu de ninsori abundente.

PPDA propune masuri pentru a asigura echipamente de protectie mai multe si mai ieftine

Deputatii din fractiunea Partidului Platforma Demnitate si Adevar vin cu un demers catre Guvern prin care solicita mai multe masuri pentru a asigura aprovizionarea populatiei cu echipamente de protectie mai multe si mai ieftine, asa ca: masti, manusi, botosei, halate etc. transmite IPN.

TAROM suspenda toate zborurile interne, dar si mai multe curse externe. Cat dureaza masura de urgenta

Anunt important pentru cei care aveau programate zobruri in perioada imediat urmatoare. TAROM a anuntat ca suspenda toate zborurile interne dar si cele spre si dinspre Franta si Germania. Decizia vine dupa ce au fost impuse noi restrictii pentru a limita raspandirea infectarii cu Covid-19, relateaza stirileprotv. ro. De cand intra in vigoare aceasta masura Printr-un .

Incendiu puternic in Arges. Mai multe animale au ars de vii

Un incendiu puternic a izbucnit astazi in judetul Arges. Initial a fost afectata o fabrica de paleti, insa flacarile s-au extins atat de tare, incat au cuprins si o ferma din apropiere. Cate animale au murit Incendiul s-a produs in localitatea argeseana Stefan cel Mare, judetul Arges, la o fabrica de paleti, iar mai apoi, .

Crima infioratoare! O femeie si-a incendiat iubitul, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori

O crima infioratoare a avut loc in seara de sambata spre duminica, atunci cand un barbat si o femeie din Causeni au consumat in mod abuziv alcool si s-au luat la cearta. Tragedia a avut loc in jurul orei 2:00, in apartamentul in care cei doi locuiau. Cum s-a produs odioasa crima O femeie de .

Ninsorile abundente si viscolul au lasat mai multe gospodarii din Mehedinti fara energie electrica

Distributie Oltenia informeaza ca echipele operatorului sunt in permanenta in teren pentru remedierea incidentelor provocate de conditiile meteo deosebite in judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

Presedintele Mattarella, scrisoare catre omologul german: in multe zone din Italia, generatia varstnica e decimata. Sper ca Germania si alte tari pot fi crutate de calatoria noastra dureroasa

In multe zone din Italia, generatia varstnica este decimata, ceea ce ar trebui sa fie un punct de reper pentru cei tineri, a sustinut presedintele italian Sergio Mattarella, intr-o scrisoare adresata.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu Codiv-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

Parteneriat intre Ministerul Sanatatii si unul dintre cei mai mari retaileri din tara, pentru asigurarea alimentelor in spitalele care trateaza pacienti cu COVID-19

Ministerul Sanatatii impreuna cu unul dintre cei mai mari retaileri din Romania vorasiguraalimente pentru spitalele din tara, aflate in prima linie in lupta cu Covid-19. La recomandarea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )