Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele doze de vaccin vor ajunge luni la centrele de vaccinare din SUA

Adevărul Adevărul,
Primele doze de vaccin vor ajunge luni la centrele de vaccinare din SUA

Primele loturi de vaccin Pfizer BioNTech anti-Covid, autorizat vineri, 11 decembrie, in SUA, vor ajunge luni dimineata, 14 decembrie, in centrele de vaccinare din Statele Unite, pentru a fi administrate cat mai rapid americanilor. continuă pe Adevărul

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva COVID-19

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva COVID-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza AFP si Agerpres.

Americanii vor primi luni primele vaccinuri impotriva Covid-19 (oficial)

Primele loturi cu vaccinuri PfizerBioNTech impotriva Covid-19, autorizate vineri in SUA, vor ajunge luni dimineata in centrele de vaccinare din tara pentru a incepe imediat sa fie administrate oamenilor, au anuntat sambata autoritatile americane, relateaza Agerpres citand AFP. Statele Unite au aprobat vaccinul anti-coronavirus al Pfizer. Administrarea acestuia va incepe zilele urmatoare.

Primele doze de vaccin anti-COVID au ajuns in Israel. Premierul Benjamin Netanyahu vrea sa se vaccineze primul, pentru a da exemplu

Miercuri dimineata, Israelul a primit primele doze de vaccin anti-COVID de la gigantul farmaceutic Pfizer. Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunsat ca vrea sa fie primul din tara care se va vaccina, pentru.

Banii se muta online: suma fabuloasa de ordinul trilioanelor la care vor ajunge platile digitale

Viitorul e digital si e valabil si-n cazul platilor. Un studiu arata suma fabuloasa la care vor ajunge aceste tranzactii in doar doi, trei ani. Viitorul inseamna digitalizare, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )