Libnet.ro
UNICEF

21:15

Primele glume legate de Tudy, mana dreapta a primaritei Firea. Nerecomandat pudicilor

Adevărul Adevărul,
Primele glume legate de Tudy, mana dreapta a primaritei Firea. Nerecomandat pudicilor

Vestea numirii lui Tudy, fostul iubit inflacarat al Oanei Zavoranu fapt pentru care a devenit si celebru), in functia de viceprimar al Capitalei i-a luat prin surprindere chiar si pe oamenii din institutia de pe malul Dambovitei. Pe internet au aparut primele glume pe seama junelui viceprimar, care a ramas in constiinta publica dupa aparitia intr-un filmulet difuzat intens online, in care se masturba filmandu-se singur. continuă pe Adevărul

Au aparut deja primele glume legate de mana dreapta a primaritei Firea, junele Tudy. Nerecomandat pudicilor.

Vestea numirii lui Tudy, fostul iubit inflacarat al Oanei Zavoranu fapt pentru care a devenit si celebru), in functia de viceprimar al Capitalei i-a luat prin surprindere chiar si pe oamenii din institutia de pe malul Dambovitei. Pe internet au aparut primele glume pe seama junelui viceprimar, care a ramas in constiinta publica dupa aparitia intr-un filmulet difuzat intens online, in care se masturba filmandu-se singur.

Tudy, mana dreapta a Gabrielei Firea. Fostul iubit al Oanei Zavoranu este noul viceprimar al Capitalei (VIDEO)

Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg dupa ce a avut o idila cu Oana Zavoranu, este noul viceprimar al Capitalei, potrivit B1 TV. Tudy a fost numit in functie dupa ce a primit 28 de voturi pentru si.

Viceprimarul Tudy, mana dreapta a primarului Firea: Depun eforturi pentru a cladi una din capitalele europene, dar si pentru a cladi Uniunea Europeana, dat fiind ca exista un semn de intrebare legat de motivul existentei Uniunii (VIDEO)

Tudor Ionescu, cunoscut publicului larg dupa ce a avut o idila cu Oana Zavoranu, este noul viceprimar al Capitalei. Acesta a declarat ca nu vine din zona mondena, ba chiar are trei facultati si.

Cele mai bune glume despre Tudy, dupa ce a devenit mana dreapta a Gabrielei Firea

Faptul ca Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena cu numele de Tudy, a lansat un adevarat fenomen in mediul online dupa ce a fost numit viceprimar al Capitalei, in contextul in care acesta a .

Tudy, mana forte de la Primaria Capitalei

Trista zi pentru Bucuresti! Tudor Ionescu, zis Tudy, personaj devenit celebru in urma unui episod onanist care a avut-o ca adresanta pe Oana Zavoranu, a fost ales viceprimar al Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3278 seconds )