Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC

Antena3 Antena3,
Primele IMAGINI de la ACCIDENTUL AVIATIC

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza Zilei, imagini cutremuratoare de la accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza intr-o zona montana din apropierea localitatii Belis, judetul Cluj. Adrian Iovan, care. continuă pe Antena3

Pilotul Adrian Iovan a murit in accidentul aviatic din Muntii Apuseni.

Pilotul Adrian Iovan a decedat in accidentul aviatic petrecut, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Pilotul Adrian Iovan a fost gasit incarcerat si se afla in stare critica. Un echipaj SMURD a incercat sa il resusciteze, dar nu au reusit. Dan Mircea Petrescu, din cadrul Salvamont Bihor, a declarat, ca pilotul este mort si ca avionul este facut praf. O persoana a fost dusa pe brate la un drum, iar ceilalti cinci raniti au venit pe picioarele lor, insa niciunul nu este bine. Va dati seama .

Mihai Gadea, amenintat cu moartea

Directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, a fost amenintat cu moartea de mai multe ori, dupa ancheta Gazprom-PDL-Ioana Basescu. Amenintarea cu moartea il viza atat pe Mihai Gadea, cat si pe familia sa. St.

Mihai Gadea, AMENINTAT cu MOARTEA. Directorul postului Antena 3 face plangere penala

Directorul postului Antena 3, Mihai Gadea, a fost amenintat cu moartea de mai multe ori, dupa ancheta Gazprom-PDL-Ioana Basescu. Amenintarea cu moartea il viza atat pe Mihai Gadea, cat si pe familia.

Mihai Gadea: Vom vana in justitie fiecare atac la adresa Antena 3

Directorul Antena 3, Mihai Gadea, a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, ca, impreuna cu o echipa din conducerea Antena 3 si o echipa de juristi, pregateste o adevarata.

Victor Ponta: Ranitii din accidentul aviatic din Cluj au fost gasiti

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni seara, ca persoanele ranite in accidentul de avion de langa Belis au fost gasite, urmand a se organiza transportul acestora la spital. Sapte persoane au fost ranite, lu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )