Libnet.ro
UNICEF

23:15

Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti: 320 de locuri pentru cei care vor cere azil in Romania (VIDEO)

Postul B1 TV a oferit, in exclusivitate, primele imagini dintr-un centru de refugiati din Bucuresti. Cei care vor fi distribuiti aici vor avea de suportat conditii destul de grele: sunt patru paturi intr-o camera. continuă pe B1

Un terorist al Statului Islamic a fost arestat intr-o tabara de refugiati din Germania

Un terorist al Statului Islamic, care poza ca refugiat, a fost arestat in Germania, dintr-o tabara de refugiati din Stuttgart. Autoritatile germane au mai gasit si confiscat si cutii pline de pasapoarte.

Toti elevii si prescolarii din Bucuresti vor fi supravegheati. Ce plan are Inspectoratul Scolar

Inspectoratul Scolar al Capitalei vrea sa instaleze sisteme video complexe in toate gradinitele si scolile din Bucuresti. Astfel numarul total al camerelor video din aceste institutii ar putea ajunge la peste 14. 000 unitati.

Toate scolile si gradinitele din Bucuresti vor fi supravegheate video: Scopul proiectului este prevenirea incidentelor si eliminarea intrusilor

Reprezentantii Inspectoratului Scolar au cerut ca toate cele 420 de scoli si gradinite din Bucuresti sa aiba un sistem eficient de supraveghere video, cu scopul prevenirii incidentelor si a eliminarii.

Oana Ioachim, actrita a Teatrului Mic din Bucuresti, a murit la varsta de 48 de ani

Actrita Oana Ioachim a murit in dimineata zilei de vineri, la varsta de 48 de ani, iar cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu sunt asteptati duminica, de la ora 12. 30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Grivitei din Bucuresti, au transmis reprezentanti ai Teatrului Mic, potrivit Mediafax.

Unul dintre cele mai vechi lanturi de supermarketuri din Bucuresti, pe punctul sa devina...Mega Image

General NIC, operatorul unuia dintre cele mai vechi lanturi supermarketuri din Bucuresti si chiar si din Romania, este pe punctul sa devina Mega Image, tranzactia dintre cele doua parti urmand sa fie supusa analizei din partea Consiliului Concurentei.

Terorist al Statului Islamic, arestat intr-o tabara de refugiati din Germania sub o identitate falsa. Peste 10.000 de pasapoarte contrafacute, descoperite de autoritati

Un terorist al Statului Islamic ce pretindea ca este refugiat al razboiului din Siria a fost arestat de politia germana in centrul de refugiati de la Stuttgart, relateaza The New Observer. Barbatul de 21 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )