Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele imagini de la nunta lui Marius Moga

Antena3 Antena3,
Primele imagini de la nunta lui Marius Moga

Marius Moga si Bianca Lapuste au spus DA in fata ofiterului de stare civila. Evenimentul a fost celebrat la Alba Iulia, acolo unde locuiesc parintii marelui artist. Ochii ei albastri l-au vrajit. continuă pe Antena3

Marius Moga s-a casatorit cu Bianca Lapuste: cei doi asteapta o fetita FOTO

Cantaretul si compozitorul Marius Moga 33 de ani) s-a casatorit cu Bianca Lapuste 21 de ani), corespondent al Stirilor Pro TV, alaturi de care va avea o fetita.

Marius Moga s-a casatorit in secret cu iubita sa, Bianca Lapuste, insarcinata in luna a opta

Marius Moga s-a casatorit in secret. Cel supranumit Micul Mozart a mers la starea civila la bratul iubitei sale Bianca Lapuste, insarcinata in luna a opta. Petrecerea a avut loc la Alba Iulia, chiar in curtea.

Marius Moga s-a insurat cu iubita gravida

Marius Moga s-a insurat cu iubita gravida. Compozitorul si Bianca Lapuste au avut cununia civila in mare secret la Alba Iulia pentru ca apoi sa petreaca intr-un dom construit de tatal acestuia.

Marius Moga s-a insurat in secret la Alba Iulia

Moda casatoriilor in secret l-a prins si pe Marius Moga. Cantaretul si compozitorul s-a casatorit la Alba Iulia cu aleasa inimii lui, Bianca Lapuste.

Coreea de Nord: Au aparut primele imagini cu noul aeroport din Phenian (FOTO)

Aeroportul International Sunan Phenian si-a deschis portile luna trecuta. Acesta inlocuieste cladirea veche care dateaza inca din primele zile ale Razboiului Rece. Terminalul va avea cel putin trei poduri de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )