Libnet.ro
UNICEF

15:45

Primele operatii pe cord la Spitalul Marie Curie din Capitala, realizate de luni.

România Liberă România Liberă,
Primele operatii pe cord la Spitalul Marie Curie din Capitala, realizate de luni.

Primele operatii pe cord de la Spitalul de copii Marie Curie din Capitala vor fi realizate, incepand de luni, de o echipa de specialisti italieni de la clinica San Donato din Milano, a declarat pentru Mediafax secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat. Aceasta este prima misiune de acest tip din cadrul programului de Dezvoltare a chirurgiei cardiovasculare pediatrice initiat de Ministerul Sanatatii in colaborare cu clinica San Donato si fundatia Bambini Cardiopatici nel Mondo, . continuă pe România Liberă

Spitalul de copii Marie Curie va efectua, in premiera, operatii pe cord incepand de luni

Spitalul de copii Marie Curie din Capitala va efectua, incepand de luni, operatii pe cord de o echipa de specialisti italieni de la clinica San Donato din Milano, potrivit secretarului de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat.

Mai multi romi s-au batut cu o cruce intr-un magazin de pompe funebre din Capitala

S-au batut pana acum cu sabiile,au aparut in peisaj si cutitele, iar acum au folosit ca arsenal de bataie. cruci de lemn. Vorbim de mai multi cetateni romi din Capitala, care au iscat o bataie pe cinste, chiar.

Mai multi romi s-au batut cu o cruce intr-un magazin de pompe funebre din Capitala (VIDEO)

S-au batut pana acum cu sabiile,au aparut in peisaj si cutitele, iar acum au folosit ca arsenal de bataie. cruci de lemn. Vorbim de mai multi cetateni romi din Capitala, care au iscat o bataie pe cinste, chiar.

Protest impotriva maidanezilor, in Piata Unirii din Capitala (VIDEO)

Nu mai vor caini maidanezi pe strazi. Vorbim despre zeci de protestatari care s-au strans duminica in Piata Unirii din Capitala, pentru a manifesta impotriva animalelor care sunt lasate sa umble libere pe.

Un fost asistent social din Capitala, arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice

Un fost asistent social din Capitala a fost arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, dupa care a vandut-o proxenetilor. Potrivit procurorilor DIICOT, barbatul si un complice al sau.

ANALIZA INTERACTIVA Care sunt zonele cu maidanezi din Capitala pe baza informatiilor de la cititorii HotNews.ro. PLUS: Cati caini sunt in jurul scolilor

Cartierele Militari, Drumul Taberei, Colentina, Crangasi, Uranus si zona Obor sunt locurile din Capitala cu cei mai multi caini maidanezi, o arata analiza spatiala realizata pe baza hartii interactive in care cititorii HotNews. ro au adaugat zonele cu caini comunitari. In total, in doua zile in care serviciul interactiv a fost deschis pentru editare, cititorii HotNews. ro au raportat peste 13. 000 de maidanezi in mai toate cartierele Capitalei. Cand vine vorba de sectoare, cei mai multi caini fara stapan au fost raportati in Sectorul 6, aproape de trei ori mai multi decat in Sectoarele 1,3 si 4. Vezi in articol cum arata dispunerea in spatiu pe harta Capitalei a maidanezilor raportati de cititori si cati caini comunitari traiesc in imediata apropiere a scolilor generale din Bucuresti.

Directorul FACIAS preia functia de vicepresedinte al filialei din Capitala a PC

Oana Florea, directorul executiv al Fundatiei pentru Apararea Cetatenilor impotriva Abuzurilor Statului FACIAS), a preluat functia de vicepresedinte al filialei din Capitala a Partidului Conservator PC), conform unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )