Libnet.ro
UNICEF

17:45

Prim-ministrul Canadei confirmaca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni

Adevărul Adevărul,
Prim-ministrul Canadei confirmaca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni

Prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, a declarat ca dovezile din prezent indica faptul ca avionul ucrainean a fost doborat de o racheta antiaeriana trasa de iranieni. continuă pe Adevărul

VIDEO Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran

Premierul canadian Justin Trudeau a declarat joi ca are informatii din surse multiple, inclusiv canadiene, care spun ca Iranul a doborat avionul ucrainean, relateaza Reuters.

Trump spune ca avionul ucrainean ar fi putut fi doborat din greseala de Iran Un oficial american spune ca satelitii au detectat lansarea a doua rachete inainte de prabusirea avionului

Presedintele american Donald Trump si-a exprimat propriile dubii cu privire la motivele prabusirii avionului ucrainean in Teheran, in urma caruia au murit 176 de oameni. Am dubiile mele. Am sentimentul ca ceva teribil s-a intamplat . ) Cineva ar fi putut face o greseala . ), a spus el.

Oficiali SUA: Avionul ucrainean a fost doborat de o racheta iraniana

Avionul de pasageri ucrainean probabil a fost doborat cu o racheta lansata de artileria antiaeriana iraniana, afirma oficiali militari americani citati de BBC .

VIDEO Avionul ucrainean ar fi putut fi lovit de o racheta de fabricatie rusa. Anchetatorii iau in calcul un atac terorist sau coliziunea cu o drona

Un oficial ucrainean din domeniul securitatii a declarat ca un atac cu rachete sau cu bomba, dar si coliziunea cu o drona sunt investigate de experti in cazul tragediei aviatice care s-a produs miercuri, in Iran, la cateva ore distanta de atacul lansat de Teheran asupra bazelor militare americane din Irak, relateaza Guardian. in urma prabusirii avionului ucrainean, la scurt timp de la decolare, toti cei 176 de oameni aflati la bord au murit.

ULTIMA ORA: VIDEO New York Times publica imagini cu momentul in care avionul ucrainean de pasageri e lovit de o racheta iraniana inainte de prabusire

O filmare video verificata de catre New York Times pare sa arate racheta iraniana lovind avionul ucrainean in momentul in care se afla deasupra orasul Parand, in apropiere de aeroportul din Teheran, zona din care aeronava nu a mai transmis semnal, inainte sa se prabuseasca, miercuri. Trudeau spune ca detine informatii din surse multiple care spun ca avionul ucrainean a fost doborat de Iran.

Avionul ucrainean cu 176 de pasageri ar fi fost doborat de Iran

Informatie de ultima ora de la Washington! Surse de la Pentagon confirma faptul ca avionul ucrainean care s-a prabusit in Iran ar fi fost lovit de o racheta a armatei iraniene.

Ipoteza soc! Avionul ucrainean ar fi fost doborat de apararea antiaeriana din Iran

Avionul ucraineanprabusit in Iran a fost doborat de cel putin o racheta antiaeriana iraniana,infor.

Ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran: Ar fi fost doborat de o racheta iraniana

Apare o ipoteza noua in cazul avionului ucrainean prabusit la Teheran.

Prima reactie a Iranului dupa ce au aparut informatii ca ar fi doborat avionul ucrainean

Autoritatile din Iran au respins, joi, informatiile conform carora avionul de pasageri ucrainean ar fi fost doborat accidental de rachete antiaeriene lansate de armata iraniana.

SUA cred ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord (VIDEO)

Americanii cred cu tarie ca Iranul a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de persoane la bord, sustin mai multi oficiali de la Washington, citati de CNN. Teoria, la care inca se mai lucreaza, este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )