Libnet.ro
UNICEF

06:45

Primul cadru medical rapus de coronavirus. O asistenta medicala din Constanta a murit de Covid-19

Adevărul Adevărul,
Primul cadru medical rapus de coronavirus. O asistenta medicala din Constanta a murit de Covid-19

Un caz de deces datorat de coronavirus a fost inregistrat la Constanta. Este vorba de o femeie, care era asistenta medicala. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 118. Unul dintre pacientii decedati, o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia. Autoritati: Nu a lucrat in spital

Alte doua noi decese din cauza coronavirusului au fost anuntate vineri in Romania, astfel ca bilantul a ajuns la 118. Unul dintre pacienti este o asistenta medicala din Constanta, intoarsa din Turcia, care nu a lucrat in spital si nu a tratat pacienti cu COVID, conform Grupului de comunicare strategica.

Cadru medical, infectat cu coronavirus, cercetat penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au deschis trei dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunii de zadarnicire a combaterii bolilor.

Nelu Tataru, despre cadrele medicale care au demisionat: Nu un ordin de ministru face un cadru medical sa lupte in prima linie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, luni seara, ca nu a dat niciun ordin de ministru referitor la persoanele care demisioneaza din sistemul sanitar, pentru ca nu un ordin de ministru face un cadru medical sa ramana, sa lupte in prima linie.

VIDEO Militarii au intampinat-o cu flori si aplauze pe asistenta medicala de la Boli Infectioase careia vecinii i-au aruncat clor pe usa

MIlitarii Batalionului 284 Tancuri au asteptat-o in fata blocului pe asistenta medicala hartuita de vecini pentru ca lucreaza la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, oferindu-i flori si aplaudand-o, in speranta ca gestul lor ii va da putere sa lupte mai departe.

Asistenta din Galati, umilita de vecini: Mi-au aruncat cu clor, m-au dat afara din magazin

O asistenta medicala din Galati a fost hartuita si umilita de vecini doar pentru ca lucreaza intr-un spital de boli infectioase. Femeia a povestit ca a fost data afara din magazinul blocului si ca usa de la intrarea in apartament i-a fost stropita cu clor.

Coronavirus: Cadrele medicale din Ungaria vor primi un bonus de aproape 1.400 de euro in acest an

Cadrele medicale din Ungaria vor primi cate un bonus de 500. 000 de forinti 1. 380 euro) in acest an, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, in interventia sa saptamanala la postul Radio Kossuth, scrie Agerpres, citand MTI.

Coronavirus |Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 114

Inca sapte persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit in Romania, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 114, informeaza joi seara Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. Femeile insarcinate din Suceava nu mai au maternitate in oras, iar in alte spitale din regiune nu sunt locuri Medicii le-au sfatuit sa nasca acasa

In plina pandemie de coronavirus, situatia de la Suceava afecteaza grav si femeile insarcinate. Pentru ca Spitalul Judetean a fost transformat in centru de ingrijire a pacientilor testati pozitiv cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )