Libnet.ro
UNICEF

00:06

Primul caz de infectie cu coronavirus, pe teritoriul Africii: Pacientul contaminat se afla in Egipt

B1 B1,
Primul caz de infectie cu coronavirus, pe teritoriul Africii: Pacientul contaminat se afla in Egipt

A fost inregistrat primul caz de infectie cu noul coronavirus pe teritoriul Africii. Ministerul egiptean al Sanatatii a anuntat, vineri, ca un caz de contaminare a fost depistat pe teritoriul tarii sale,. continuă pe B1

Primul caz confirmat al unui roman cu coronavirus. Cine este pacientul

Bilantul epidemiei de coronavirus: 426 de morti si 20. 000 de bolnavi in toata lumea. Virusul se extinde cu rapiditate. Un roman de pe nava de croaziera aflata in carantina in Japonia are coronavirus, transmite Ministerul Roman de Externe. 17 romani se afla pe vas. UPDATE:Oana Darie, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii, a dat detalii, .

Putea fi primul caz de coronovavirus din Romania: diagnosticul primit de un tanar asistent din Resita

Un tanar din Resita a speriat autoritatile romane. Barbatul de 25 de ani a lucrat in Germania cu patru bolnavi infectati cu coronavirus. Acum, a primit si el diagnosticul. Din pozitia de asistent medical, un tanar in varsta de 25 de ani din Resita a lucrat pentru o perioada in Germania. Acolo, spre ghinionul sau, .

Primul roman infectat cu coronavirus

Un roman de pe nava de croaziera aflata in carantina in Japonia are coronavirus, a anuntat Ministerul Roman de Externe. Barbatul a fost transportat la un spital din Japonia. Este primul caz de confirmare a virusului la un roman. 17 romani se afla pe vasul Diamond Princess.

A fost confirmat primul caz de roman cu coronavirus. Ministerul de Externe anunta ca un roman de pe vasul Diamond Princess este infectat cu virusul ucigas

Dupa 2 luni de raspandirea epidemiei de coronavirus, a fost confirmat si primul caz de roman care a contractat acest virus care a ucis peste 1. 300 de persoane in China. Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )