Libnet.ro
UNICEF

06:15

Primul El Clasico fara goluri din ultimii 17 ani!

Online Sport Online Sport,
Primul El Clasico fara goluri din ultimii 17 ani!

Marele meci dintre FC Barcelona si Real Madrid s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, miercuri seara, pe terenul formatiei din Catalunia. continuă pe Online Sport

Primul El Clasico fara goluri dupa mai bine de 17 ani: Barcelona si Real Madrid au reusit doar o remiza alba pe Camp Nou

Barcelona si Real Madrid au remizat, miercuri seara, pe Camp Nou, scor 0-0, intr-o partida din etapa a 17-a din La Liga, egal ce le mentine cot la cot intr-o batalie cum nu se poate mai stransa pentru.

Numarul jurnalistilor ucisi, la cel mai mic nivel din ultimii 16 ani

Patruzeci si noua de jurnalisti au fost ucisi in diferite tari ale lumii in 2019. Vestea rea cuprinde insa si o parte buna, potrivit bilantului anual realizat de organizatia Reporteri fara frontiere RSF), numarul celor ucisi nu a fost niciodata atat de scazut in ultimii 16 ani. Partea proasta este ca tot mai multe crime indreptate impotriva jurnalistilor au loc in tari democratice.

De ce Muzeul National de Istorie a Romaniei a deschis doar trei sali pentru public, din peste 50, in ultimii 17 ani

Dupa cutremurul din 77, cladirea, finalizata in 1900, n-a fost consolidata. 50 de angajati ai Muzeului National de Istorie a Romaniei MNIR)si-au dat demisia in ultimii cinci ani, multi din pricina unor conflicte interne provocate sau intretinute de managerul Ernest Oberlander-Tarnoveanu. in 2019, Corpul de Control al Prim-Ministrului a descoperit mai multe nereguli in functionarea institutiei.

LaLiga: Barcelona vs Real Madrid 0-0 El Clasico fara goluri (dar cu multe ocazii) dupa 17 ani

FC Barcelona si Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, pe Camp Nou, partida restanta din etapa a zecea a campionatului spaniol LaLiga. in ciuda numeroaselor ocazii Pique si Ramos au avut interventii decisive), acesta este primul El Clasico fara goluri din noiembrie 2002. in urma acestui rezultat, cele doua echipe raman la egalitate de puncte in fruntea clasamentului 36 de puncte, dar catalanii au un golaveraj mai bun).

Constructia hotelului de gheata de la Balea Lac, amanata din cauza caldurii pentru prima data in ultimii 15 ani

Pentru prima data in ultimii 15 ani, este amanata din cauza caldurii constructia singurului hotel de gheata din Romania - cel de la Balea Lac, potrivit unui anunt al organizatorilor.

Serialul TV cu cel mai bun final din ultimii 20 de ani

Platforma de divertisment online britanica Digital Spy a intocmit, in baza voturilor cinefililor, un top al celor mai bune finaluri de seriale TV din ultimele doua decenii.

VIDEO Pisica bionica Vito, care a ramas fara labutele din spate dupa un accident, devine superstar pe internet

O pisica in varsta de sase ani devine un superstar pe internet, dupa ce a devenit prima felina din Italia care primeste proteze bionice in urma unui accident, relateaza BBC.

Cum s-a transformat Cleopatra Stratan. S-a afisat cu un decolteu ametitor la doar 17 ani

In asteptarea lui Ghita, Cloopatra Stratan a crescut mare. La 17 ani, tanara artista face furori pe YouTube cu videoclipurile pe care le posteaza, dar are o multime de fani si pe retelele de socializare, unde recent a postat o fotografie care i-a lasat pe multi cu gura cascata. Cleopatra Stratan, pe contul personal de .

Politistii sunt in alerta dupa disparitia unei adolescente de 17 ani din Braila. Fata este de negasit de doua zile

Un barbat de 49 de ani, din comuna braileana Viziru, a anuntat Politia dupa ce fiica sa, Custura Iuliana Georgiana, in varsta de 17 ani, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )