Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primul cross invers organizat vreodata in Romania, va avea loc pe 7 septembrie in parcul Tineretului

Antena3 Antena3,
Primul cross invers organizat vreodata in Romania, va avea loc pe 7 septembrie in parcul Tineretului

Primul cross invers organizat vreodata in Romania, va avea loc pe 7 septembrie in parcul Tineretului, din Capitala. Participantii vor alerga cu spatele, in scopuri caritabile, iar pentru fiecare participant ce. continuă pe Antena3

A treia editie a IAB Forum va avea loc pe 1 octombrie: ce speakeri majori vor fi prezenti

Editia a treia a IAB Forum Romania, evenimentul de referinta al industriei de publicitate online locala, va avea loc pe data de 1 octombrie, la White Club Bucuresti. Evenimentul, organizat de asociatia non-guvernamentala IAB Interactive Advertising.

Oficial al diplomatiei siriene: Siria nu va ceda nici daca va avea loc al treilea razboi mondial

Regimul sirian nu va ceda in fata amenintarilor atacurilor occidentale, chiar daca ar avea loc un al treilea razboi mondial, a anuntat, miercuri, Faycal Moqdad, adjunctul ministrului sirian de externe. Guvernul.

Adunarea Generala a Ordinului National Steaua Romaniei va avea loc pe 19 septembrie, ocazie cu care se va alege Consiliul de onoare

Adunarea Generala a Ordinului National Steaua Romaniei va avea loc in 19 septembrie la Cotroceni, cand se va alege Consiliul de onoare. in cadrul adunarii, s-ar putea discuta si propunerea europarlamentarului.

Protestul parintilor de la Piata Romana, amanat. Un alt protest va avea loc duminica

Actiunea de protest in memoria lui Ionut Anghel, care trebuia sa aiba loc vineri, la ora 19. 00, in Piata Romana, a fost amanata din cauza ca nu a fost obtinuta aprobare de la Primaria Capitalei, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )