Libnet.ro
UNICEF

12:00

Protestul parintilor de la Piata Romana, amanat. Un alt protest va avea loc duminica

B1 B1,
Protestul parintilor de la Piata Romana, amanat. Un alt protest va avea loc duminica

Actiunea de protest in memoria lui Ionut Anghel, care trebuia sa aiba loc vineri, la ora 19. 00, in Piata Romana, a fost amanata din cauza ca nu a fost obtinuta aprobare de la Primaria Capitalei, pentru. continuă pe B1

Protestul parintilor, amanat pentru ca actiunea nu a fost aprobata de Primarie

Actiunea de protest in memoria lui Ionut Anghel, care trebuia sa aiba loc vineri, la ora 19. 00, in Piata Romana, a fost amanata din cauza ca nu a fost obtinuta aprobare de la Primaria Capitalei, comunitatea de parinti anuntand ca se va alatura.

Primarul Sorin Oprescu NU A AUTORIZAT protestul parintilor din piata Romania.

Primarul general Sorin Oprescu nu a autorizat protestul parintilor de vineri, din piata Romania, fata de problema maidanezilor din Capitala. Comunitatea online a parintilor Desprecopii. com si Asociatia Pro Civilizatie au anuntat ca mitingul programat pentru vineri, in Piata Romana, nu a primit aprobare din partea Primariei Capitalei pentru locatia si ora la care era facuta cererera, astfel ca manifestul public a fost amanat pentru cel organizat de Nadine in Parcul Izvor, duminica, intre orele .

PROTEST al parintilor fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana.

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente pentru asigurarea dreptului la viata si siguranta, relateaza Mediafax. Sute de parinti si copii vor manifesta in cadrul unui protest organizat vineri, 06 septembrie, in Piata Romana, incepand cu ora 19. 00, in memoria lui Ionut si in numele tuturor .

Sute de persoane la un protest anti-maidanezi, in Piata Romana. Copil: Stop/Nu vreau sa urmez eu!

Update 22. 25 - Peste 200 de persoane au participat vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti, la protestul anti-maidanezi, cerand rezolvarea problemei cainilor fara stapan, dar si demisia primarului.

Protest anti-maidanezi, in Piata Romana. Copil: Stop/Nu vreau sa urmez eu!

Cateva zeci de persoane de toate varstele, de la copii de cativa ani la pensionari, s-au strans vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti, la protestul anti-maidanezi, pentru a cere rezolvarea problemei.

Parintii protesteaza fata de problema cainilor maidanezi, vineri, in Piata Romana

Comunitatea online a parintilor anunta o actiune de protest, vineri, in Piata Romana din Capitala, in memoria lui Ionut Anghel si a tuturor persoanelor muscate sau atacate de caini maidanezi, cerand autoritatilor sa ia masuri imediate si eficiente.

Marsul tacerii in memoria lui Ionut, copilul sfasiat de caini, diseara in Piata Romana

Reprezentantii celei mai mari comunitati de parinti, desprecopii. com, organizeaza, vineri seara, de la ora 19. 00, un mars al tacerii in Piata Romana, la coloane. Asta in ciuda faptului, Primaria Capitalei nu a avizat protestul programat initial.

Marsul tacerii in memoria lui Ionut. Aproape o suta de parinti si copii marsaluiesc in Piata Romana: Stop, nu vreau sa urmez eu!

Reprezentantii celei mai mari comunitati de parinti, desprecopii. com, organizeaza, vineri seara, de la ora 19. 00, un mars al tacerii in Piata Romana, la coloane. Asta in ciuda faptului ca Primaria Capitalei nu a avizat protestul programat initial.

Marsul tacerii in memoria lui Ionut. Aproape 300 de parinti si copii marsaluiesc in Piata Romana: Stop, nu vreau sa urmez eu!

Reprezentantii celei mai mari comunitati de parinti, desprecopii. com, organizeaza, vineri seara, de la ora 19. 00, un mars al tacerii in Piata Romana, la coloane. Asta in ciuda faptului ca Primaria Capitalei nu a avizat protestul programat initial.

Miting impotriva maidanezilor vineri seara, in Piata Romana din Bucuresti. Oprescu vrea referendum, Crin Antonescu sustine eutanasierea directa

Peste 1. 700 de persoane si-au anuntat prezenta la un protest fata de maidanezii de pe strazile marilor orase. Organizat pe Facebook, de Asociatia Pro Civilizatie Secolul 21, mitingul este programat sa aiba loc vineri seara intre orele 19:30 - 21:30 in Piata Romana din Bucuresti. Primarul Sorin Oprescu vrea referendum pe tema eutanasierii cainilor, insa presedintele Senatului sustine ca acesta e inutil: oamenii vor sa dispara cainii din strada.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2073 seconds )