Libnet.ro
UNICEF

09:45

Zgonea, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD: E cea mai buna solutie, se ocupa de bucataria PSD de 10 ani

Antena3 Antena3,
Zgonea, dupa alegerea lui Dragnea la sefia PSD: E cea mai buna solutie, se ocupa de bucataria PSD de 10 ani

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, dupa alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD ca aceasta este o alegere buna, avand in vedere ca social-democratul se. continuă pe Antena3

Anunt surpriza facut de Victor Ponta dupa alegerea lui Dragnea in fruntea PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la sefia PSD, ca partidul este liber sa aleaga pe cine vrea, adaugand ca, daca ar fi ramas la sedinta CExN, ar fi votat-o pe.

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Reactia Rovanei Plumb, dupa ce a piedut batalia pentru sefia PSD

Rovana Plumb l-a felicitat pe Liviu Dragnea pentru ca a castigat sefia PSD, subliniind ca PSD este mai puternic dupa votul de astazi.

Liviu Dragnea: M-a durut cand Victor Ponta a renuntat la sefia PSD. Sunt alaturi de el cu gandul si fapta cum am fost in ultimii cinci ani (VIDEO)

Liviu Dragnea s-a intalnit luni cu liderul UNPR, Gabriel Oprea, iar la iesire a vorbit despre sefia PSD si, implicit, premierul Victor Ponta. Despre renuntarea premierului la functia de conducere, Dragnea spune.

Rovana Plumb: Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Dragnea vrea sa preia sefia PSD pana la Congres

Liviu Dragnea va candida la sefia PSD in sedinta Comitetului Executiv programata pentru astazi, pana la organizarea unui congres. in prezent, partidul este condus de presedintele Consiliului National, Rovana Plumb.

Ce a declarat Valeriu Zgonea, dupa ce Dragnea a castigat sefia PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, miercuri, la finalul Comitetului Executiv al PSD, ca Liviu Dragnea este cea mai buna solutie pentru PSD, in acest moment, si l-a sustinut.

Alina Gorghiu, despre alegerea lui Dragnea ca sef interimar al PSD: Sedinta de miercuri nu este decat un nou pas in criza partidului

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a comentat decizia PSD de a-l pune la sefia interimara a partidului pe Liviu Dragnea, spunand ca aceasta alegere adanceste criza actuala a partidului. PSD inainteaza in.

Surse: Valeriu Zgonea ar putea candida la sefia interimara a PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ar putea candida la sefia interimara a PSD, au declarat unele surse politice pentru Mediafax. Astfel, pe surse, functia de presedinte interimar al PSD va fi.

Liviu Dragnea si Rovana Plumb isi disputa, astazi, sefia PSD. Cine are mai multe sanse sa devina succesorul lui Ponta si care sunt mizele bataliei interne

Comitetul Executiv al PSD CExN) se reuneste, miercuri, pentru a alege presedintele PSD care va asigura conducerea pana la Congres, dupa ce Victor Ponta s-a retras, cel putin temporar, din fruntea PSD. in cursa s-au inscris, pana acum, Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, si Rovana Plumb, presedintele Consiliului National, care se bucura se sustinerea lui Ponta. Viitorul politic al lui Ponta depinde de rezultatul votului de astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )