Libnet.ro
UNICEF

22:15

Primul incident important la alegerile prezidentiale: O sectie din Germania nu a putut fi deschisa vineri

B1 B1,
Primul incident important la alegerile prezidentiale: O sectie din Germania nu a putut fi deschisa vineri

Vineri a inceput votul pentru romanii din diaspora! Aceste alegeri prezidentiale sunt primul tur de scrutin in care acestia au la dispozitie trei zile pentru a se prezenta la urne. Din pacate, prima zi a adus. continuă pe B1

Scenarii pentru alegerile prezidentiale americane din 2020. Cum ar putea castiga Trump un nou mandat, chiar daca ar pierde votul popular

Exista doua scenarii autoritare in viitorul Statelor Unite si unul dintre ele s-ar putea contura in urma alegerilor prezidentiale din 2020.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

Pregatiri pentru alegerile prezidentiale. Peste 380.000 de cetateni sunt pe listele electorale permanente din judetul Buzau

In aceste zile, autoritatile lucreaza la foc continuu pentru sortarea buletinelor de vot si a altor materiale necesare pentru fiecare sectie de votare. Pentru intreg judetul au fost tiparite peste 420. 000 de buletine de vot, care vor ajunge la cele 426 de sectii amenajate pentru alegerile prezidentiale.

Rares Bogdan, mesaj important pentru romani la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. El a votat deja

Rares Bogdan le-a transmis romanilor un measj important cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale. Prim-vicepresedintele PNL a votat deja, la Roma, alaturi de Oreste Teodorescu si de alti oameni care fac parte din Societatea Civila. El le-a transmis alegatorilor sa iubeasca Romania in fiecare zi, oriunde s-ar afla. Rares Bogdan a votat la Roma, .

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore. Reactia sotiei cand a aflat ca barbatul e de negasit

Romanii sunt asteptati la vot, in data de 10 noiembrie 2019, iar un candidat la alegerile prezidentiale este asteptat acasa de sotie. Barbatul, disparut de 36 de ore. Politia in cauta. Reactia femeii cand a aflat ca este de negasit e surprinzatoare. Candidat la alegerile prezidentiale 2019, disparut de 36 de ore Primul tur in .

MAE: O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa

O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa in prima zi a scrutinului prezidential in diaspora, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Ultima dezbatere inainte de alegerile de duminica. Dezvaluirea care arunca in aer totul

Antena 3 gazduieste in aceasta seara ultima mare dezbatere inainte de alegerile prezidentiale de duminica, incepand cu ora 19. Invitatii lui Razvan Dumitrescu sunt Mircea Di.

Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009. Era un membru PDL

Viorica Dancila a reclamat in campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2009 ca a fost batuta pe o strada din Videle de un membru PDL. Ce se intampla acum cu barbatul care a agresat-o? Ce se intampla acum cu barbatul care a batut-o pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale din 2009? in campania pentru alegerile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. A inceput votul la alegerile prezidentiale in diaspora

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia. Programul sectiilor de votare din.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )