Libnet.ro
UNICEF

05:30

2015 este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013

B1 B1,
2015 este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013

2015 se poate transforma intr-un dezastru pentru tara noastra. Este ultimul an in care mai pot fi absorbite fonduri europene din exercitiul financiar 2007-2013 iar proiectele neterminate pot insemna bani dati. continuă pe B1

Primul nou-nascut din 2015 este un baietel, la Maternitatea din Botosani

Primul copil nascut in 2015 este un baietel, informeaza BotosaniNews. ro. Nou-nascutul a venit pe lume la ora 1. 10, cantarind 3,59 kg, iar nasterea a fost inregistrata la Maternitatea din Botosani. Mama.

Ultima zi in care romanii pot plati taxele si impozitele pe 2014, fara penalizari

Marti este ultima zi in care se pot plati taxele si impozitele pe anul acesta, fara penalizari. Cei care nu vor sa intre in noul an cu datorii la stat sunt asteptati la casieriile directiilor locale de taxe.

Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala

ACTUALIZARE 13:35 Curtea Constitutionala a stabilit, astazi, ca Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala, respingand sesizarea PNL, care a invocat printre motive lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie. Presedintele Curtii Constitutionale CC), Augustin Zegrean, a spus ca Legea bugetului a fost declarata constitutionala in raport de criticile formulate, criticile care au fost aduse acestei legi neputand fi considerate ca incalcari ale Constitutiei.

Principele Radu: Klaus Iohannis este primul care a deschis intai poarta Palatului Elisabeta inainte de orice pasi institutionali

Presedintele Klaus Iohannis este primul care a deschis intai poarta Palatului Elisabeta inainte de orice pasi institutionali, a declarat Principele Radu in cadrul unui interviu publicat pe.

Fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu, despre ordonanta prin care doctorii pot sa renunte la titlul de doctor: Ponta poate sa aiba probleme legal, pentru ca face pentru el ordonanta pe care o semneaza

Guvernul Ponta a adoptat astazi o ordonanta de urgenta care prevede ca doctorii pot renunta la titlul de doctor, iar OUG-ul este aprobat la 2 saptamani dupa ce seful guvernului, Victor Ponta, a spus ca renunta la titlul de doctor. Legislatia spune ca nu poti legifera in interes propriu, iar ordonanta asta este semnata de Ponta. Poate sa aiba o problema, pentru ca ceea ce face, face pentru el. Si este ordonanta, nu lege. Care este urgenta? Se incalca articolul 115 din Constitutie, a declarat pentru HotNews. ro fostul Avocat al Poporului, Gheorghe Iancu.

Proiectele anului 2015 in Timis: finalizarea celui mai mare complex de birouri de clasa A, construirea unui nou mall si terminarea autostrazii

Anul 2015 se anunta unul extrem de interesant din punct de vedere economic si al infrastructurii in judetul Timis. Pentru acest an sunt anuntate cateva investitii majore, dar este asteptata si finalizarea unor proiecte aflate in derulare.

OMS: Aceasta este BOALA care ameninta omenirea. Este rezistenta la medicamente

Malaria, boala parazitara infectioasa transmisa de tantari, extrem de raspandita in Myanmar si alte tari din bazinul Mekong, cel mai lung fluviu din Asia de Sud-Est, ameninta sa devina urmatoarea.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )