Libnet.ro
UNICEF

14:00

Primul protest al anului in Piata Victoriei: 300 de manifestanti au cerut retragerea legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 Primul protest al anului in Piata Victoriei: 300 de manifestanti au cerut retragerea legilor justitiei

Primul protest din acest an in Piata Victoriei a avut loc luni seara, la manifestatie participand aproximativ 300 de oameni. Protestul a inceput dupa ora 19. 00, iar in punctul maxim au fost aproximativ 300 de persoane, care au scandat impotriva Guvernului, cerand in principal retragerea legilor justitiei, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Primul protest al anului in Piata Victoriei: 300 de manifestanti cer retragerea legilor justitiei

Primul protest din acest an in Piata Victoriei a avut loc luni seara, la manifestatie participand aproximativ 300 de oameni. Protestul a inceput dupa ora 19. 00, iar in punctul maxim au fost aproximativ 300 de persoane, care au scandat impotriva Guvernului, cerand in principal retragerea legilor justitiei, relateaza News. ro. La aceasta ora, in Piata Victoriei mai sunt cateva zeci de manifestanti.

Primul protest din 2018 in Piata Victoriei. Cateva zeci de persoane s-au strans in fata Guvernului: SOS, Justitia!

Cateva zeci de persoane s-au adunat, luni seara, in fata Guvernului, pentru a milita in favoarea unei justitii independente. Un nou protest a inceput, la ora 18. 00, in prima zi a anului 2018. Bucurestiul va zice NU este sloganul de pe Facebook ce i-a adunat pe protestatari.

Protest inedit al unei trupe rock in Piata Victoriei. Unul dintre manifestanti a fost amendat (VIDEO)

Un nou conflict a avut loc in Piata Victoriei, intre reprezentantii Miscarii Rezist si jandarmi, cand cei dintai au vrut sa organizeze un miniconcert! O trupa de rock alternativ venise.

Protest inedit al unei trupe rock in Piata Victoriei, fata de modificarile la legile Justitiei. Protestatar amendat cu 1.500 de lei

Trupa rock Alex The Fat Penguins a manifestat, vineri, fata de masurile Guvernului. Membrii formatiei si-au adus instrumentele cu o dubita si le-au amplasat in Piata Victoriei dupa care au cantat o piesa din repertoriul lor. Unul dintre protestatarii prezenti a fost sanctionat cu 1. 500 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )