Libnet.ro
UNICEF

15:00

Primul roman care a cantat in fata Papei Francisc

Antena3 Antena3,
Primul roman care a cantat in fata Papei Francisc

Un oradean este primu roman care a cantat in fata Papei Francisc. Evenimentul a avut loc in urma cu cateva zile, cand Sfantul Parinte s-a aflat intr-o vizita la Torino, vizita care a marcat punctul. continuă pe Antena3

Impozite reduse cu 80% pentru proprietarii care zugravesc fatadele inainte de vizita Papei Francisc in Bolivia

Primarul din La Paz ofera locuitorilor capitalei boliviene o reducere a impozitelor de pana la 80% daca infrumuseteaza fatadele locuintelor lor inainte de vizita Papei Francisc de la inceputul lunii iulie,.

Aplicatia Messenger pentru PC, inventata de un tanar roman care vrea sa nu mai pierzi timpul pe Facebook

Un tanar de 18 ani din Roman a creat doua aplicatii pentru Windows, Linux si Mac prin care putem vorbi pe Facebook Messenger si WhatsApp fara sa folosim telefonul sau browserul, potrivit adevarul. ro. Aplicatia, disponibila la acest link, face ca Facebook Messenger sa fie o aplicatie de sine statatoare in Mac OS X sau Windows [] Aplicatia Messenger pentru PC, inventata de un tanar roman care vrea sa nu mai pierzi timpul pe Facebook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vasile Antonescu, primul roman din sferturile turneului Pamira Open

Tenismanul roman Vasile Antonescu, al doilea favorit al turneului futures Pamira Open, de la Sibiu, dotat cu premii totale de 10. 000 de dolari, s-a calificat in sferturile de finala, dupa 6-1, 6-2 cu Andrei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2807 seconds )