Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primul transfer reusit de FC Barcelona dupa castigarea Champions League

Online Sport Online Sport,
Primul transfer reusit de FC Barcelona dupa castigarea Champions League

Campioana Europei, FC Barcelona, a efectuat luni primul transfer dupa castigarea trofeului Champions League in finala de la Berlin cu Juventus Torino. continuă pe Online Sport

Trei jucatori pe primul loc in ierarhia marcatorilor din Champions League

Finala de la Berlin a Champions League a tras cortina peste un alt sezon la finalul caruia nu mai putin de trei jucatori au incheiat pe primul loc in ierarhia golgeterilor.

Luis Enrique, dupa ce a castigat Champions League: Nu stiu daca voi continua la Barcelona

La sezonul de debut pe banca tehnica a Barcelonei, Luis Enrique a castigat campionatul, Cupa Spaniei si Liga Campionilor. La finalul partidei cu Juventus catalanii si-au trecut in cont trofeul cu numarul cinci din istorie), antrenorul a facut o declaratie cel putin surprinzatoare: Nu stiu daca voi continua la Barcelona.

FC Barcelona si Juventus Torino joaca sambata in finala Champions League

Sambata seara are loc la Berlin finala Champions League dintre FC Barcelona si Juventus Torino. Mii de suporteri au ajuns deja in oras, unde fac spectacol, potrivit Digi24. Acestia si-au dat intalnire intr-o.

Anders Iniesta, jucatorul finalei Champions League

Mijlocasul spaniol Anders Iniesta a fost desemnat cel mai bun jucator al finalei Champions League de la Berlin in partida castigata de FC Barcelona in fata celor de la Juventus Torino, cu 3-1.

Patrick Evra, campionul ghinionului dupa a patra finala de Champions League pierduta

Jucatorul francez Patrick Evra poate fi declarat un veritabil campion al nesansei, dupa ce sambata seara a pierdut pentru a patra oara in cariera o finala de Champions League.

Primul transfer al verii la Steaua

Echipa campioana Steaua Bucuresti a ajuns la un acord cu un important jucator din Liga 1 pentru primul transfer din aceasta vara.

A doua tripla din istoria celor de la FC Barcelona

Echipa catalana a reusit sa castige in acest sezon toate cele trei trofee pentru care a luptat, totul culminand cu obtinerea Champions League in finala de la Berlin contra celor de la Juventus Torino.

MINUT cu MINUT Finala Champions League Juventus Torino-FC Barcelona 1-3

Finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino si FC Barcelona fost transmisa, sambata, de la 21:45, in modululLIVE TEXT.

LIVE Finala Champions League Juventus Torino-FC Barcelona

Finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino si FC Barcelona este transmisa, sambata, de la 21:45, in modululLIVE TEXT.

LIVE Finala Champions League Juventus Torino-FC Barcelona (21:45)

Finala Ligii Campionilor dintre Juventus Torino si FC Barcelona este transmisa, sambata, de la 21:45, in modululLIVE TEXT.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )