Libnet.ro
UNICEF

10:15

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, in vizita la Bucuresti

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans se va afla luni si marti la Bucuresti cu ocazia reuniunii informale a ministrilor secretarilor de stat pentru Afaceri Europene din UE. Acesta va avea o intrevedere luni cu premierul Viorica Dancila, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Criza in Justitie. Magistratii din Cluj muta protestul la Bruxelles, unde vor avea intalniri cu Frans Timmermans siVera Jourova

O delegatie formata din 30 de judecatori si procurori, de la toate instantele, de toate nivelurile din intreaga tara, vor merge in data de 4 aprilie la Bruxelles pentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, caruia ii vor expune motivele protestului magistratilor romani, a anuntat vineri Cristian Danilet.

Delegatie de judecatori si procurori, discutie cu Timmermans, la Bruxelles, despre situatia Justitiei din Romania

Un numar de 30 de judecatori si procurori, de la toate instante din tara, vor merge pe 4 aprilie la Bruxelles, pentru a discuta cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, despre motivele pentru.

DANCILA, DESPRE INTALNIREA CU TIMMERMANS: A aratat aprecierea pentru modul in care ne-am exercitat mandatul de presedintie rotativa

Premierul Viorica Dancila a spus ca a avut un dialog constructiv cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Ne-a aratat aprecierea pentru modul remarcabil in care ne-am exercitat mandatul de presedintie rotativa, a afirmat Dancila.

Titus Corlatean, detaliu de culise. Biletul secret primit de Frans Timmermans

Titus Corlatean, fost ministru de Externe, a povestit la Antena 3 un episod care a avut loc in timpul unei vizite oficiale facuta de Frans Timmermans la Bucuresti. Acesta a povestit totul, dupa ce Laura Kovesi a.

O delegatie de magistrati va protesta la Bruxelles si se va intalni cu Frans Timmermans

O delegatie de 30 de judecatori si procurori din toata tara va protesta in 4 aprilie la Bruxelles, in fata sediului Comisiei Europene, si va avea intalniri cu vicepresedintele Frans Timmermans si cu comisarul european pentru Justitie, Vera Jourova, transmite Mediafax.

Dancila spune ca a convenit cu Timmermans sa formeze o echipa mixta de experti privind MCV

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca a convenit cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, crearea unei comisii mixte, formata din experti ai Guvernului si de la Bruxelles, care sa analizeze punctual stadiul MCV. Ea a spus ca Executivul considera discriminatoriu acest mecanism.

Dancila: Am convenit cu Timmermans crearea unei comisii mixte de analiza punctuala a MCV

Premierul Viorica Dancila a declarat ca in cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Bruxelles a convenit cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, crearea unei comisii mixte, formata din.

EXCLUSIV VIDEO Vicepresedintele Comisiei Europene, despre temerile legate de Huawei: Da, trebuie sa fim ingrijorati! in China, toti producatorii de software si hardware trebuie sa coopereze cu serviciile secrete

Andrus Ansip, vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca este foarte firesc sa existe ingrijorari de securitate la nivelul UE cu privire la folosirea echipamentelor Huawei in viitoarele retele 5G din Europa. Cand vor fi suficient de multe dovezi solide pentru a le folosi public va fi deja prea tarziu! inainte de a actiona, trebuie sa facem o analiza foarte serioasa a riscurilor in UE, spune acesta. Vezi in articol ce spune vicepresedintele Comisiei Europene despre posibilitatea interzicerii echipamentelor Huawei in viitoarele retele 5G din UE.

Protest al magistratilor romani la Bruxelles. O delegatie de judecatori si procurori va fi prezenta in fata sediului Comisiei Europene

Magistratii romani continua sa conteste prevederile Ordonantei 7/2019. O delegatie de 30 de procurori si judecatori va ajunge la Bruxelles pe 4 aprilie, pentru a protesta in fata sediului Comisiei Europene, a anuntat judecatorul Cristian Danilet.

Protest inedit de ZIUA FEMEII: Candidatul PPE la sefia Comisiei Europene si-a taiat cravata iN DIRECT, pe Facebook (VIDEO)

Protest inedit de Ziua Internationala a Femeii in Parlamentul European. Candidatul Partidului Popular European PPE) pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, Manfred Weber,a publicat pe pagina sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )