Libnet.ro
UNICEF

18:15

Prin intermediul generalului Ciuca, Klaus Iohannis va conduce, de facto, viitorul guvern. Este bine, este rau?

Adevărul Adevărul,
Prin intermediul generalului Ciuca, Klaus Iohannis va conduce, de facto, viitorul guvern. Este bine, este rau?

Aceasta este concluzia ultimelor 24 de ore. Profitand de faptul ca PNL a luat la alegerile parlamentare doar 8% din total alegatori, presedintele Iohannis l-a executat in 10 minute pe Orban. Acesta a plecat cu coada intre picioare de la Cotroceni, pentru a-si anunta demisia din functia de premier. Cu doar doua saptamani inainte de expirarea mandatului guvernului sau. continuă pe Adevărul

BREAKING NEWS! Nicolae Ciuca a fost desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis

Nicolae Ciuca, ministrul Apararii, a fost desemnat premier interimar de presedintele Klaus Iohannis, dupa demisia lui Ludovic Orban. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a luat act de demisia.

Klaus Iohannis: Prima transa de teste rapide pentru depistarea COVID-19 intra in Romania in urmatoarele zile

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o intalnire de lucru cu premierul interimar, Nicolae Ciuca, cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si cu seful DSU, Raed Arafat.

Klaus Iohannis organizeaza o sedinta pe tema pandemiei si a campaniei de vaccinare la Palatul Cotroceni. Participa Ciucu, Tataru si Arafat

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni marti, de la ora 15. 00, la Palatul Cotroceni, cu premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii Nelu Tataru, si seful DSU Raed Arafat, alaturi de care va avea o discutie privind gestionarea pandemiei de COVID-19, precum si campania de vaccinare.

Klaus Iohannis: Coruptia trebuie combatuta cu fermitate de institutiile statului

Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie prin care.

Identitatea de gen in scoli, pe agenda judecatorilor CCR. Se discuta sesizarea presedintelui Klaus Iohannis

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis privind neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea articolului 7 din Legea Educatiei Nationale 12011, prin ca.

DUMITRU BUZATU, PSD: Populatia l-a taxat in primul rand pe Klaus Iohannis

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, luni, ca prin votul dat la alegerile parlamentare din acest an, populatia l-a sanctionat in primul rand pe presedintele Klaus Iohannis, pe care l-a vazut drept varful de lance al propagandei electorale a PNL si USR.

George Simion a facut anuntul diminetii. Ce ii pregateste lui Klaus Iohannis zilele astea

Liderul partidului AUR vine cu un anunt aparte. Ce vrea sa-i pregateasca lui Klaus Iohannis in viitorul apropiat? Care sunt declaratiile unuia din cei mai controversati oameni din politica de la moment? George Simion, anunt important. Ce ii pregateste lui Iohannis? Liderul Aliantei pentru Unirea Romanilor sustine ca urmeaza sa declanseze procedura de suspendare a .

Greseala fatala facuta de Klaus Iohannis inainte de alegeri. Ce se intampla acum cu PNL

Klaus Iohannis a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Ce se intampla acum cu PNL, vedeti in articolul de mai jos. Ce a gresit Klaus Iohannis inainte de alegerile Parlamentare. A schimbat soarta PNL in sondaje Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a facut o greseala fatala inainte de alegerile Parlamentare 2020. Dupa o .

KLAUS IOHANNIS: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in mesajul transmis de Ziua Internationala Anticoruptie, ca este absolut fundamental pentru sanatatea statului si a societatii ca fenomenul coruptiei sa fie combatut cu fermitate de institutiile responsabile, fie ca este vorba despre coruptie politica, financiara, administrativa sau academica, coruptia din sistemul sanitar sau din educatie.

KLAUS IOHANNIS: Noul Guvern va avea ca principal obiectiv reconstructia Romaniei si consolidarea statutului de partener de incredere al UE

Presedintele Klaus Iohannis a participat, astazi, la o intrevedere, in format de videoconferinta, cu ambasadorii statelor membre ale Uniunii Europene acreditati la Bucuresti, cu prilejul reuniunii traditionale semestriale organizate de statul membru care detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, acesta fiind in prezent Germania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )