Libnet.ro
UNICEF

15:16

Klaus Iohannis: Coruptia trebuie combatuta cu fermitate de institutiile statului

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Coruptia trebuie combatuta cu fermitate de institutiile statului

Presedintele Klaus Iohannis a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie prin care. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a votat. S-a abtinut: n-a mai facut campanie pentru PNL si in ziua votului

Presedintele Klaus Iohannis a votat in Bucuresti. Seful statului i-a andmenat pe romani sa mearga la urne pentru a alege un Parlament mai bun.

KLAUS IOHANNIS: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile

Presedintele Klaus Iohannis sustine, in mesajul transmis de Ziua Internationala Anticoruptie, ca este absolut fundamental pentru sanatatea statului si a societatii ca fenomenul coruptiei sa fie combatut cu fermitate de institutiile responsabile, fie ca este vorba despre coruptie politica, financiara, administrativa sau academica, coruptia din sistemul sanitar sau din educatie.

Discutii intre Klaus Iohannis si Kelemen Hunor: Seful statului si liderul UDMR au vorbit despre viitoarea coalitie de guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discutie cu seful UDMR, Kelemen Hunor, pe tema coalitiei de guvernare care ar urma sa fie constituita dupa instalarea noului Parlament. Informatia a fost confirmata de.

Cum a decurs discutia de la Cotroceni dintre Ludovic Orban si Klaus Iohannis: Liderul PNL i-a spus sefului statului ca va demisiona si de la conducerea partidului, dar presedintele a insistat sa nu plece, pentru a evita acum o lupta interna pentru putere

Ludovic Orban a declarat, luni seara, ca isi depune mandatul de prim-ministru. Cu cateva ore inainte de anunt, liderul liberalilor a purtat o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, ocazie cu care l-a informat.

KLAUS IOHANNIS: PSD poate sa ramana in afara deciziei politice

Presedintele Klaus Iohannis considera ca nu exista un castigator clar al alegerilor parlamentare care au avut loc duminica, 6 decembrie, deoarece niciun partid politic nu a obtinut o majoritate clara. De aceea, seful statului a afirmat, ieri, ca va sustine cristalizarea coalitiei de centru-dreapta care se prefigureaza in aceste zile. Daca ne uitam pe rezultatele asa numite provizorii - desi s-au numarat aproape toate voturile - vedem ca PNL in 2016 obtinuse 20%, iar acum a obtinut 25%, deci o crestere. USR, intre timp aliat cu PLUS, a obtinut, in 2016, 8%, iar acum a crescut la 15%.

Klaus Iohannis: Avem sansa istorica de a alege un Parlament mai bun. Dragi romani, va rog, mergeti la vot! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile parlamentare, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la sectia de votare la ora 9. La iesirea de la vot, Klaus Iohannis a.

Presedintele Klaus Iohannis si liderul UDMR Kelemen Hunor, discutii in ziua in care a demisionat premierul Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis si presedintele UDMR Kelemen Hunor au purtat discutii luni, in contextul in care seful statului a declarat ca se va forma rapid o coalitie a fortelor de centru-dreapta.

Klaus Iohannis, prima declaratie de presa dupa alegerile parlamentare, la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine luni, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Este vorba de prima declaratie a sefului statului dupa alegerile parlamentare de duminica, unde rezultatele provizorii indica o victorie a PSD, dar fara conturarea unei majoritati de stanga.

SURSE: Ludovic Orban, discutii cu presedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Premierul Ludovic Orban a fost convocat luni la Palatul Cotroceni, la o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse citate de B1 TV. Discutiile dintre seful statului si liderul PNL vin in.

Klaus Iohannis: Progresele societatii romanesti din ultimii ani in ce priveste lupta anticoruptie sunt vizibile, dar efortul institutiilor trebuie sa fie continuu si sustinut

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj cu prilejul ZileiInternationaleAnticoruptie,in care precizeaza caeste absolut fundamental pentru sanatatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )