Libnet.ro
UNICEF

09:15

Printul consort al Danemarcei refuza sa fie ingropat alaturi de sotia sa, regina Margareta a II-a

B1 B1,
Printul consort al Danemarcei refuza sa fie ingropat alaturi de sotia sa, regina Margareta a II-a

Sotul reginei Danemarcei, Margareta a II-a, printul consort Henrik, a refuzat sa fie ingropat impreuna cu aceasta, nemultumit ca a fost mereu tinut pe planul doi, informeaza AFP, care citeaza Curtea. continuă pe B1

Sotul reginei Danemarcei, suparat ca nu a ajuns niciodata rege, refuza sa fine ingropat alaturi de sotia sa

Sotul reginei Danemarcei, Margareta a II-a, printul consort Henrik, refuza sa fie ingropat impreuna cu aceasta, a anuntat joi Curtea, potrivit AFP.

VIDEO Printul consort al Marii Britanii Philip s-a retras din viata publica

Ajuns la 96 de ani, printul consort Philip al Marii Britanii a participat miercuri la ultimul sau angajament public, oficiind parada Marinei Regale de la Palatul Buckingam, transmite BBC.

Printul consort Philip va participa, miercuri, la ultimul sau eveniment public individual

Printul consort Philip, in varsta de 96 de ani, va participa, miercuri, pentru ultima data, la un angajament public individual, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Palatul Buckingham din Londra.

Printul consort Philip al Marii Britanii participa la ultimul sau angajament public individual

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, in varsta de 96 de ani, participa miercuri la ultimul sau angajament public individual la Palatul Buckingham din Londra. Ducele de Edinburgh, care detine recordul de longevitate in randul printilor britanici, va trece in revista o parada a Royal Navy, o unitate a Marinei Regale, in care a servit din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Printul consort Philip al Marii Britanii va participa miercuri la ultimul sau angajament oficial

Printul Philip, sotul reginei Elizabeth a II-a, va participa la ultimul sau angajament public oficial - singur - miercuri, dupa ce a onorat peste 22. 000 de obligatii similare, a confirmat luni Palatul Buckingham, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )