Libnet.ro
UNICEF

14:00

Printul Edward: Economia Romaniei are un mare potential pentru investitorii britanici

Adevărul Adevărul,
Printul Edward: Economia Romaniei are un mare potential pentru investitorii britanici

Printul Edward, conte de Wessex, al treilea copil al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, a declarat ca economia Romaniei are un mare potential, fiind o tara prietenoasa si apropiata geografic pentru investitiile britanice. continuă pe Adevărul

Printul Edward: Economia Romaniei are un mare potential pentru investitorii britanici

Printul Edward, conte de Wessex, al treilea copil al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, a declarat ca economia Romaniei are un mare potential, fiind o tara prietenoasa si apropiata geografic pentru investitiile britanice.

Cum vede un print economia Romaniei.

Printul Edward, conte de Wessex, al treilea copil al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, a declarat ca economia Romaniei are un mare potential intrucat este o tara prietenoasa si apropiata geografic pentru investitiile britanice, scrie Mediafax. Cred ca Romania are un mare potential si e foarte bine ca experienta britanica poate ajuta la dezvoltarea economiei romanesti, a afirmat Printul Edward, aflat pentru prima oara in Romania intr-o vizita oficiala, el participand la lansarea unui portal .

Printul Edward si ducesa de Wessex, in vizita in Romania.

Printul Edward si sotia sa, Sophie, ducesa de Wessex, efectueaza, luni si marti, o vizita oficiala in Romania, informeaza Realitatea. net. Printul Edward detine titlul de conte de Wessex si este al treilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a. El este in prezent al saptelea in linie in privinta mostenirii coroanei regale britanice. Potrivit unui comunicat al Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti, acesta este prima vizita oficiala a printului Edward si a ducesei de Wessex in Romania. Cei doi .

Printul Edward si ducesa de Wessex, in vizita in Romania

Romania atrage inca un membru al familiei regale britanice. Printul Edward, fratele mostenitorului coroanei britanice, ajunge azi in tara noastra alaturi de sotia sa. Cei doi au fost invitati la celebrarea.

Bogdan Chirieac: Toata economia Romaniei poate exploda

Analistul Bogdan Chirieac a declarat, in cadrul emisiunii Panorama, ca economia romaneasca ar putea exploda si Rusia ar putea avea o problema de competitivitate in cazul in care Romania ar deveni un mare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )