Libnet.ro
UNICEF

14:30

Pro TV confirma despartirea de Mona Segall: in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare

Adevărul Adevărul,
Pro TV confirma despartirea de Mona Segall: in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare

Dupa anuntul demisiei Monei Segall, unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, televiziunea a confirmat intr-un comunicat ca producatorul general al multor show-uri de succes va lipsi din echipa de productie in aceasta toamna, dar ca in viitor, Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania Monei Segall. continuă pe Adevărul

Pro TV confirma oficial plecarea Monei Segall, producatoarea principalelor show-uri ale postului: Pro TV va avea portile deschise catre o colaborare cu compania ei

Pro TV a confirmat oficial, joi, ca Mona Segall, producatoarea celor mai importante show-uri ale acestei televiziuni, nu se va mai ocupa de productiile ce vor fi incluse in grila de toamna. Confirmarea vine prin intermediul unui comunicat de presa referitor la grila de toamna a Pro TV si precizeaza ca Mona Segall se va dedica visului sau de multa vreme, de a-si intemeia o companie de productie proprie, pentru care statia va avea portile deschise.

Dupa Adrian Sarbu, si Mona Segall a parasit PRO TV!

Se pare ca dupa ce Pro Tv a ramas fara Adrian Sarbu, iar apoi fara vedete precum Horia Brenciu sau Stefan Banica Jr. , unul dintre cei mai importanti oameni din trust, Mona Segall, producatoarea celor mai de succes show-uri ale postului, a parasit si ea Pro Tv.

Cutremur la PRO TV: Mona Segall si-a dat demisia si pleaca la Intact

Mona Segall 53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu, informeaza Reportervirtual. ro .

Cutremur la PRO TV: Mona Segall si-a dat demisia

Mona Segall 53 de ani) produce pentru PRO TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu, potrivit Reportervirtual. ro .

Unul dintre cei mai importanti oameni din PRO TV, Mona Segall, si-a dat demisia

Unul dintre cei mai importanti oameni din Pro TV, creatorul si producatorul unor show-uri de succes, precum Vocea Romaniei si Romanii au talent, a demisionat astazi, au confirmat in exclusivitate pentru Reporter Virtual surse din trustul PRO.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )