Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zi proasta pentru romani la Australian Open: Trei infrangeri in patru meciuri in probele de simplu si de dublu

Adevărul Adevărul,
Zi proasta pentru romani la Australian Open: Trei infrangeri in patru meciuri in probele de simplu si de dublu

Irina Begu 40 WTA) a devenit a treia romanca eliminata la simplu, la Melbourne, dupa Mihaela Buzarnescu 44 WTA) si Monica Niculescu 99 WTA). Din pacate, rezultatele de la dublu au continuat la fel de prost. continuă pe Adevărul

incepe Australian Open: Trei romance joaca luni. Revelatia Buzarnescu o poate ajuta pe Halep inca din prima zi

Primul turneu de Grand Slam al anului va avea o zi plina cu vedete inca de luni, cand iubitorii tenisului feminin le vor putea vedea la lucru pe Venus Williams, Caroline Wozniacki sau campioana de la US Open, Sloane Stephens.

S-a anuntat ora debutului pentru Halep la Australian Open

Principala favorita la castigarea primului turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, Simona Halep a aflat cand va debuta in competitie.

Patru romance in turul doi la Australian Open. Programul meciurilor

Din cele sase jucatoare din Romania intrate in competitia de simplu de la Australian Open patru au trecut de pragul primului tur. Vedeti in aceasta pagina rezultatele de pana acum si programul meciurilor urmatoare pentru reprezentantele noastre.

O VESTE TRISTA pentru romani! Ce a decis Halep dupa ACCIDENTAREA de la Australian Open

Simona Halep a suferit marti o teribila accidentare la glezna stanga, in meciul cu Destanee Aiava din primul tur al Australian Open, fapt ce a pus in pericol parcursul sportivei in termenul de.

Corespondenta din Melbourne - De ce Australian Open este cel mai ghinionist turneu de Grand Slam pentru romani

Australian Open n-a fost niciodata turneul favorit al romanilor, din punct de vedere al rezultatelor obtinute aici.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, in turul trei - Meci captivant cu Leonardo Mayer

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) s-a calificat in turul trei de la Australian Open, dupa un meci captivant cu Leonardo Mayer. De doua ore si 38 de minute a avut nevoie Rafa pentru a trece de luptatorul argentinian, scor 6-3, 6-4, 7-64).

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Marin Cilic si Grigor Dimitrov au obtinut, printre altii, calificarea in turul trei de la Australian Open. La feminin, si-au castigat meciurile de miercuri Elina Svitolina, Caroline Wozniacki sau Jelena Ostapenko. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de la Australian Open.

Australian Open 2018: victorii pentru Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cirstea si Raluca Olaru!

In a treia yi de la Australian Open au intrat pe teren sase romani. Irina Begu a pierdut la simplu, dar merge mai departe la dublu, alaturi de Monica Niculescu.

Australian Open: Caroline Wozniacki (favorita doi), calificare cu emotii in turul trei al competitiei - A salvat doua mingi de meci

Caroline Wozniacki cap de serie numarul doi) a reusit sa se califice miercuri in turul trei al turneului de la Australian Open. Nu a fost insa o partida usoara pentru daneza, Caro fiind nevoita sa salveze doua mingi de meci in fata croatei Jana Fett. A fost 3-6, 6-2, 7-5 pentru Wozniacki.

VIDEO Victorie fantastica pentru Irina Begu, in primul tur la Australian Open. A revenit incredibil intr-un meci care parea pierdut si care a durat peste trei ore

Irina Begu a oferit meciul inceputului de turneu la Australian Open si a incheiat victorioasa o partida in care a refuzat sa cedeze lupta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )