Libnet.ro
UNICEF

16:45

Australian Open: Caroline Wozniacki (favorita doi), calificare cu emotii in turul trei al competitiei - A salvat doua mingi de meci

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Caroline Wozniacki (favorita doi), calificare cu emotii in turul trei al competitiei - A salvat doua mingi de meci

Caroline Wozniacki cap de serie numarul doi) a reusit sa se califice miercuri in turul trei al turneului de la Australian Open. Nu a fost insa o partida usoara pentru daneza, Caro fiind nevoita sa salveze doua mingi de meci in fata croatei Jana Fett. A fost 3-6, 6-2, 7-5 pentru Wozniacki. continuă pe Hotnews

Australian Open: Ana Bogdan, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic, favorita 11

Ana Bogdan locul 104 WTA) a invins-o, marti, pe Kristina Mladenovic Franta), favorita numarul 11, scor 6-3, 6-2, calificandu-se astfel in premiera in mansa a doua a turneului de la Australian Open.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei si in proba de dublu

Sorana Cirstea si brazilianca Beatriz Haddad Maia au invins, miercuri, cu scorul de 6-2, 6-2, perechea Veronika Kudermetova/Arina Sabalenka Rusia/Belarus), calificandu-se in turul al doilea al probei de dublu feminin de la Australian Open.

Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Dias Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

VIDEO Australian Open: Sorana Cirstea, in turul doi al competitiei de la Melbourne

Sorana Cirstea locul 36 WTA) a obtinut calificarea in turul doi de la Australian Open, dupa o victorie in trei seturi in fata jucatoarei Zarina Diyas Kazahstan, locul 60 WTA), scor 5-7, 6-4, 6-3. Cirstea a avut nevoie de sapte mingi de meci pentru a se impune in fata adversarei sale.

Australian Open: Irina Begu, in turul doi - Revenire superba dupa ce a fost condusa cu 6-3 si 4-0

Irina Camelia Begu 40 WTA) a avut parte de un meci interzis cardiacilor, jucatoarea noastra reusind sa o invinga pe Ekaterina Makarova Rusia - 33 WTA si cap de serie numarul 31), dupa ce la un moment dat era condusa cu 6-3 si 4-0. Irina merge in turul doi de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open (m): Grigor Dimitrov, victorie cu emotii mari (8-6 in decisiv) - Rezultatele zilei pe tabloul masculin de simplu

Cap de serie numarul trei, Grigor Dimitrov a avut parte de un adevarat thriller in turul doi de la Melbourne, bulganul obtinand calificarea in decisiv scor 8-6) in fata lui Mackenzie McDonald SUA, 178 ATP, venit din calificari). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de la Australian Open simplu masculin).

LIVE Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, debuteaza in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Asa am trait Halep contra Aiava in primul tur la Australian Open

Simona Halep, principala favorita la castigarea Australian Open, a debutat in competitie marti in al treilea meci programat pe arena centrala Rod Laver. Click pentru imagini video live .

Australian Open: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Caroline Wozniacki (2-6, 3-6)/ Coplesita de presiunea momentului

Mihaela Buzanescu a avut momente in care s-a ridicat la nivelul numarul doi mondial, insa este nevoie de mult mai multe meciuri la un astfel de nivel ridicat pentru ca numarul 44 WTA sa prinda experienta necesara. Fara sa faca ceva iesit din comun, Caroline Wozniacki a castigat in doua seturi 6-2, 6-3, dupa o ora si 11 minute) un meci in care a aratat inca o data ca detina o defensiva ermetica, bazata pe o conditie fizica de invidiat. Ajunsa in lumina reflectoarelor la 29 de ani, Mihaela ne-a demonstrat in ultimele luni are calitatile necesare sa conteze in TOP 50 WTA atata timp cat va fi ferita de accidentari si cat va creste la capitolul incredere in propriile forte. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Mihaela Buzarnescu, invinsa de Caroline Wozniacki (2-6, 3-6)/ Coplesita de presiunea momentului

Mihaela Buzanescu a avut momente in care s-a ridicat la nivelul numarul doi mondial, insa este nevoie de mult mai multe meciuri la un astfel de nivel ridicat pentru ca numarul 44 WTA sa prinda experienta necesara. Fara sa faca ceva iesit din comun, Caroline Wozniacki a castigat in doua seturi 6-2, 6-3, dupa o ora si 11 minute) un meci in care a aratat inca o data ca detina o defensiva ermetica, bazata pe o conditie fizica de invidiat. Ajunsa in lumina reflectoarelor la 29 de ani, Mihaela ne-a demonstrat in ultimele luni ca are calitatile necesare sa conteze in TOP 50 WTA, atata timp cat va fi ferita de accidentari si cat va creste la capitolul incredere in propriile forte.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )