Libnet.ro
UNICEF

10:15

Probleme grave pe autostrada Arad-Nadlac din cauza furtunii

Antena3 Antena3,
Probleme grave pe autostrada Arad-Nadlac din cauza furtunii

Cateva balize antiorbire de pe tronsonul Pecica-Nadlac inaugurat la 11 iulie) al autostrazii au fost smulse de vantul puternic si imprastiate pe banda unu de mers, scrie aradon. ro. Circulatia rutiera a fost. continuă pe Antena3

Furtuna puternica pe autostrada Arad - Nadlac: Parapetii de delimitare a sensurilor de mers au zburat la distanta de 6-7 kilometri (VIDEO)

O furtuna puternica a avut loc pe Autostrada Arad-Nadlac duminica seara, informeaza B1 TV. Parapetii de delimitare a sensurilor de mers au zburat pe o distanta de 6-7 kilometri, ajungand pe tronsonul.

Incendiu in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse aruncate: Pompierii cara apa in rucsacuri

Un incendiu a izbucnit in Parcul National Cheile Bicazului-Hasmas, judetul Harghita, din cauza unei tigari aprinse aruncate, cel mai probabil, de un turist, iar interventia este dificila din cauza zonei greu.

Coreea de Nord ameninta ca va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc din cauza razboiului de propaganda

Coreea de Nord a amenintat ca va raspunde prin forta si va transforma Coreea de Sud intr-o mare de foc, dupa ce materiale de propaganda au fost transportate vineri cu ajutorul unor baloane peste granita tensionata dintre cele doua tari, relateaza Mediafax, citand DPA. cFortele marionete nu ar trebui sa uite nicio clipa ca intreaga Coree de Sud s-ar putea transforma intr-o mare de foc din cauza operatiunilor nesabuite de distribuire a manifestelor, a afirmat armata nord-coreeana.

Facturile de curent electric ar putea fi majorate din cauza secetei

Seceta ar putea face ravagii in portofelele romanilor, din cauza facturilor de curent electric care ar putea fi majorate. Lipsa apei a redus semnificativ productia hidrocentralelor de pe Dunare si de pe rauri, iar.

Argentina: 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza inundatiilor

Sase mii de oameni din centrul Argentinei raman evacuati din cauza inundatiilor care au provocat moartea a trei persoane in ultimele sapte zile. Zona afectata este si principala regiune agricola a tarii,.

Apa cu program, din cauza secetei, in 12 localitati

Potrivit directorului Sistemului de Gospodarire a Apelor SGA) Galati, Ionel Ardean, pe fondul secetei pedologice, operatorul judetean SC Apa-Canal SA a restrictionat consumul de apa in 12 localitati rurale din judetul Galati, motivat de faptul ca populatia utilizeaza in mod excesiv apa din retelele de distributie pentru udarea gradinilor.

Aglomeratie pe DN1 din cauza lucrarilor de la pasajul Azuga (VIDEO)

Aglomeratia din pensiunile si hotelurile de la munte s-a mutat pe DN1. Se circula cu greutate in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, unde pe sensul de coborare dinspre munte, s-au format coloane de masini, cu.

Japonia: Mai multe plaje au fost inchise din cauza rechinilor

Mai multe plaje din Japonia au fost inchise vineri de autoritati, dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective, anunta AFP. Astfel, in Ibaraki, la 100 de kilometri nord de Tokyo, a fost.

Plaje inchise din cauza rechinilor. Turistii sunt atentionati sa nu intre in apa

Mai multe plaje din apropiere de capitala japoneza, foarte frecventate de practicantii de surfing, au fost inchise vineri de autoritati dupa ce zeci de rechini au fost vazuti in largul coastelor respective,.

Fantanile au secat din cauza secetei. Pompierii aduc apa cu cisterna

Peste 170 de familii din satul Melicesti, judetul Prahova, au ramas fara apa potabila, dupa ce fantanile au secat, oamenii primind apa transportata cu cisterna si distribuita de catre Inspectoratul pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )