Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procuror sub control judiciar, trimis in judecata

România Liberă România Liberă,
Procuror sub control judiciar, trimis in judecata

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata sub control judiciar, a inculpatului Vasile Balaican, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, la data faptei, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de trafic de influenta, si in stare de libertate, a inculpatului Razvan Dimoftache, in sarcina caruia s-a retinut savarsirea infractiunii de cumparare de influenta, . continuă pe România Liberă

IGPR: 188 de persoane, puse sub control judiciar, in ultimele sapte zile

188 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciara, in ultima saptamana, iar in cazul a altor 33 de persoane au fost inlocuite masurile preventive de suprvaghere judiciara, informeaza Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR).

Politia supravegheaza 51 de persoane arestate la domiciliu si 137 puse sub control judiciar

In aceasta perioada, la nivel national, au fost inregistrate 33 inlocuiri ale masurilor preventive de supraveghere dispuse initial, cu alte masuri.

Procuror trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Serviciul Teritorial Constanta au dispus trimiterea in judecata sub control judiciar, a lui Vasile Balaican, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, la data faptei, retinut pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta si in stare de libertate, si a lui Razvan Dimoftache, fiind retinut pentru savarsirea infractiunii de cumparare de influenta, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Mihail Leva, directorul de productie al Hexi Pharma, pus sub urmarire penala si cercetat in control judiciar

Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie l-au pus sub acuzare si pe directorul de productie al Hexi Pharma, Mihail Leva, de profesie chimist, sub acuzatia de complicitate si participatie improprie la infractiunea de.

Procurorii anticoruptie contesta masura controlului judiciar in cazul directorilor CEO

DNA Craiova a depus o contestatie impotriva sentintei Tribunalului Dolj prin care cei trei sefi din Complexul Energetic Oltenia au fost lasati in libertate, doi dintre acestia fiind sub control judiciar.

Control judiciar pentru cei sapte inculpati in dosarul privind milionul de euro recuperat de DIICOT

Magistratii Tribunalului Sibiu au decis, luni, masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru cei sapte inculpati acuzati de evaziune fiscala si inselaciune, in dosarul privind milionul de euro recuperat de DIICOT.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )