Libnet.ro
UNICEF

08:00

Procurorii ancheteaza achizitiile pentru Spitalul de la Letcani

România Liberă România Liberă,
Procurorii ancheteaza achizitiile pentru Spitalul de la Letcani

Un dosar penal in rem privind modalitatea de achizitionare a Spitalului Mobil de la Letcani a fost d. continuă pe România Liberă

Dosar penal legat de modul in care a fost construit spitalul modular Covid-19 de la Letcani

Politia si procuratura din Iasi cer documente de la asociatia care a construit spitalul modular din Letcani, in cadrul unui dosar penal deschis de Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, au declarat pentru G4media. ro surse judiciare.

Dosar penal in rem privind achizitia Spitalului Mobil de la Letcani. Documente si contractul de achizitie, cerute de la ADI Invest, companie al carei presedinte e fostul sef al CJ Iasi Maricel Popa (VIDEO)

Situatia spitalului mobil din Letcani a ajuns si subiectul unui dosar penal. Potrivit News. ro, politia si procuratura din Iasi au solicitat documente de la asociatia care a construit spitalul modular. Printre.

Dosar penal de abuz in serviciu in cazul construirii unui spital anti-COVID. Investitia de 13 milioane de euro, realizata de baronii PSD de Iasi si Neamt

Anchetatorii ieseni au in lucru un dosar penal in care se efectueaza cercetari in rem pentru abuz in serviciu in legatura modul in care a fost achizitionat Spitalul modular de la Letcani. Unitatea, care se afla in subordinea Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, are paturi pentru bolnavii de Covid-19.

Epopeea spitalului modular de la Iasi: Parchetul a deschis dosar penal

Un dosar penal in rem privind modalitatea de achizitionare a Spitalului Mobil de la Letcani pentru pacientii cu COVID-19 a fost deschis in urma unei sesizari din oficiu a Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din Politia Judeteana Iasi, in urma articolelor aparute in presa, a anuntat marti prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, Dragos Bordianu. Realizarea spitalului a fost marcata de sicanari politice, acuzatii de spionaj, plangeri penale, amenzi de la Consiliul Concurentei si taraganari de luni de zile. Iata, pe scurt, toata epopeea acestei investitii anuntate inca din aprilie. Epopeea spitalului modular de la Iasi: plangeri penale, acuzatii de spionaj, improvizatii si Terapie Intensiva nefunctionala dupa 7 luni de promisiuni.

Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt. Rusine!

Medicul Monica Pop este revoltata de faptul ca spitalul de campanie de la Letcani nu a fost deschis pana la tragedia de la Piatra Neamt, in urma careia 10 persoane au ars de vii. Monica Pop, adevarul despre spitalul Letcani deschis dupa incendiul de la Piatra Neamt E strigator la cer!, spune prof. dr. Monica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )