Libnet.ro
UNICEF

16:15

Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu

Procurorii au cerut, astazi, condamnarea lui Dan Voiculescu la inchisoare cu executare, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA). continuă pe Ziarul Bursa

PRIVATIZARE ICA. Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu.

UPDATE: Procurorii cer inchisorae cu executare pentru omul de afaceri Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, informeaza B1 TV. Ei mai cer si punerea sub sechestru a averii fondatorului PC. Alaturi de omul de afaceri au mai fost trimisi in judecata alte noua persoane, acuzate de de spalare de bani. --- Tribunalul Bucuresti judeca, joi, ultimul termen din dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), .

Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu

Update 16:41 Sentinta in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare va fi data peste doua saptamani.

Procurorii au cerut pedeapsa cu inchisoare pentru Dan Voiculescu

Procurorii au cerut, joi, pedeapsa cu inchisoare pentru Dan Voiculescu in dosarul Institutului de Cercetari Agricole, relateaza B1 TV. Alaturi de omul de afaceri au mai fost trimisi in judecata alte noua persoan.

Procurorii au cerut pedeapsa cu inchisoare pentru Dan Voiculescu (VIDEO)

Procurorii au cerut, joi, pedeapsa cu inchisoare pentru Dan Voiculescu in dosarul Institutului de Cercetari Agricole, relateaza B1 TV. Alaturi de omul de afaceri au mai fost trimisi in judecata alte noua persoan.

Procurorii au cerut pedeapsa cu inchisoare pentru Dan Voiculescu: Pronuntarea sentintei, peste doua saptamani (VIDEO)

UPDATE:16:20: Judecatorii se vor pronunta peste doua saptamani in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu, acuzat de spalare de bani in dosarul ICA, informeaza B1 TV. Daca va fi gasit vinovat, acesta.

UPDATE: Tribunalul Bucuresti judeca joi ultimul termen in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea ICA / Procurorii au cerut pedeapsa cu inchisoarea

Tribunalul Bucuresti judeca joi ultimul termen din dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA), informeaza Agerpres. Nu ar fi trebuit sa venim pentru ca organele dnei Udrea si dlui Basescu au dat verdictul, daca va uitati in presa scrie: instanta trebuie sa. Eu am mare incredere in justitie, a declarat Voiculescu reporterilor, inainte de a intra la Tribunal. 20 Sentinta va fi pronuntata in doua saptamani, potrivit B1 TV. 00 Procurorii au cerut condamnarea la inchisoare cu executare, fara a individualiza. Ramai pe HotNews. ro pentru a afla desfasurarea evenimentelor.

DNA vrea ca Dan Voiculescu sa intre la inchisoare pentru privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare

Procurorul DNA a cerut instantei sa il condamne pe Dan Voiculescu la inchisoare cu executare pentru spalare de bani, fara a mentiona cuantumul acesteia, in dosarul privind privatizarea ICA, conform Mediafax .

Strategia lui Dan Voiculescu in dosarul ICA.

Dan Voiculescu va afla la data de 12 septembrie daca va fi condamnat cu executare la 12 ani inchisoare de Tribunalul Bucurestie, asa cum a cerut procurorul de sedinta in dosarul privatizarii frauduloase din 2003 a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), in care prejudiciul este de circa 60 de milioane de euro. Judecarea acestui dosar a inceput in 2008, dar Voiculescu a reusit sa tergiverseze pronuntarea unei sentinte dandu-si demisia de trei ori din Parlament si plimband, prin acest .

Adrian Ursu: O parte a institutiilor statului respecta in continuare ordinele si comenzile lui Basescu

Jurnalistul Adrian Ursu spune ca era de asteptat ca procurorii sa ceara inchisoare cu executare pentru Dan Voiculescu in dosarul Telepatia, dupa ce presedintele Traian Basescu si-a promis ca se va razbuna.

VIDEO Dan Voiculescu afla peste doua saptamani verdictul in dosarul privind privatizarea ICA

Tribunalul Bucuresti se va pronunta peste doua saptamani pe 12 septembrie) in dosarul lui Dan Voiculescu privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Decizia a fost anuntata de instanta la termenul de joi, informeaza Agerpres. Procurorii DNA au cerut pedeapsa cu inchisoarea pentru Voiculescu, fara a individualiza insa pedeapsa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )