Libnet.ro
UNICEF

17:45

Procurorii DIICOT au destructurat o grupare din Braila care racola si obliga tinere sa se prostitueze in tari europene

România Liberă România Liberă,
Procurorii DIICOT au destructurat o grupare din Braila care racola si obliga tinere sa se prostitueze in tari europene

Au fost puse in aplicare 110 mandate de aducere, miercuri, iar procurorii DIICOT au luat masuri asiguratorii pe imobile, bani, autovehicule, barci, conturi si alte bunuri de valoare, dupa perchezitii la o grupare care racola tinere pentru prostitutie in tari europene, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Grupare suspectata de proxenetism si spalare de bani, destructurata de DIICOT

O grupare suspectata de proxenetism si spalare de bani a fost destructurata astazi de politistii din Braila care au efectuat peste 30 de perchezitii in judetele Braila, Galati si Dambovita, precum si intr-o localitate din Germania, informeaza DIICOT prin intermediul unui comunicat de presa.

Ce s-a decis in cazul elevilor din Cluj care au mimat sexul oral in timpul Balului Bobocilor

Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicatii Augustin Maior Cluj-Napoca nu va sanctiona niciun elev care a participat la Balul Bobocilor, unde s-a mimat sexul oral, deoarece faptele au avut loc in afara scolii, unde responsabilitatea nu mai apartine profesorilor .

Unde se afla biserica din Romania care l-a impresionat pe Nicolae Ceausescu

Cetatea Prejmer care adaposteste Biserica Fortificata din localitate este una dintre cele mai bine pastrate fortificatii din Europa, dar si cel mai vechi monument istoric din Brasov. Construita de Teutoni,.

Tanara din Mehedinti care a spart granitele cu modele de costume populare

Iulia Martinescu, din Mehedinti, are idealuri mari: totul a inceput de la o povocare. A rugat-o pe bunica ei sa-i reproduca ia in care s-a casatorit si de acolo, totul s-a legat intr-un business cu mare potential intern si international. Iulia are in.

Jobul din Romania care iti aduce un salariu de 2.800 euro net pe luna

Un candidat care cunoaste limbajul de programare Java si care are 1-3 ani de experienta profesionala primeste un salariu net cuprins intre 1. 500 si 2. 000 de euro net pe luna, potrivit datelor furnizate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )