Libnet.ro
UNICEF

10:15

Procurorii DNA, injurati de Radu Mazare la reuniunea PSD Constanta

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA, injurati de Radu Mazare la reuniunea PSD Constanta

Radu Mazare a lansat invective la adresa procurorilor DNA, la o reuniune PSD Constanta desfasurata la Casa de Cultura. El i-a injurat pe anchetatori pentru ca l-au tratat cu brutalitate. continuă pe Adevărul

Mazare i-a injurat pe procurori la reuniunea PSD Constanta:Pai f in c pe ma-ta!. Solutia primarului: De asta trebuie sa-l votam pe Ponta

Radu Mazare a lansat invective la adresa procurorilor DNA, la o reuniune PSD Constanta desfasurata la Casa de Cultura. El i-a injurat pe anchetatori pentru ca l-au tratat cu brutalitate.

Radu Mazare: Cazinoul Constanta ar putea fi reabilitat cu bani guvernamentali. Investitia: 10-12 milioane de euro

Cazinoul din Constanta ar putea fi reabilitat cu bani guvernamentali, valoarea investitiei fiind de 10-12 milioane de euro, dupa care municipalitatea ar urma sa decida care va fi destinatia acestuia, a anuntat, marti, primarul Radu Mazare, citat de Mediafax. Potrivit lui Mazare, Cazinoul Constanta va fi predat din nou catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, care il va repara prin Compania Nationala de Investitii.

O noua sansa pentru reabilitarea Cazinoului Constanta. Radu Mazare sustine ca va fi reparat cu fonduri guvernamentale

Cazinoul Constanta ar putea fi reparat in perioada urmatoare cu fonduri guvernamentale. Radu Mazare a spus ca monumentul ar urma sa treaca la Compania de Investitii, care sa-l repare si apoi sa revina la municipalitate. O operatiune similara a avut loc si in urma cu mai multi ani, dar atunci lucrarile nu au inceput in timp util si Cazinoul a revenit la Consiliul Local.

Radu Mazare: Cazinoul Constanta ar putea fi reabilitat cu bani guvernamentali. Investitia se ridica la 10-12 milioane de euro

Cazinoul din Constanta ar putea fi reabilitat cu bani guvernamentali, valoarea investitiei fiind de 10-12 milioane de euro, a anuntat, marti, primarul Radu Mazare. Sunt in discutii cu Guvernul, mai exact cu.

Radu Banciu: Congresul PSD de la Alba Iulia va fi un fel de Eurovision, cu Ponta - Conchita Wurst (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, cum se va desfasura congresul PSD, ce se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdentiale. Radu Banciu spune.

FOTO Vamesii de la Albita cer inapoi spaga confiscata de procurorii DNA

Vamesii de la Albita trimisi in judecata de procurorii anticoruptie in decembrie anul trecut, sub acuzatia de dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni, vor restituirea banilor confiscati in urma perchezitiilor efectuate in octombrie anul trecut la domiciliile acestora. Aproape 150. 000 de euro au ridicat ofiterii anticoruptie din casele si birourile vamesilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )