Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Congresul PSD de la Alba Iulia va fi un fel de Eurovision, cu Ponta - Conchita Wurst (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Congresul PSD de la Alba Iulia va fi un fel de Eurovision, cu Ponta - Conchita Wurst (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, cum se va desfasura congresul PSD, ce se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdentiale. Radu Banciu spune. continuă pe B1

Congresul PSD se reuneste, vineri, la Alba Iulia pentru a valida candidatura lui Ponta la prezidentiale

Congresul PSD se va reuni, vineri, la Alba Iulia, pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezdentiale. Evenimentul va incepe la ora 17. 30, la sala Cupola a hotelului Mercur, informeaza Mediafax.

Persoane din Cluj implicate in trafic cu masini de lux furate din Italia, trimise in judecata de procurori din Alba Iulia

Doua persoane din Cluj, implicate in infractiuni de furt de masini de lux, au fost trimise in judecata de procurorii din Alba Iulia. Badescu Radu Calin si Duca Ioan Marcel sunt acuzati ca au organizat o retea de trafic de masini furate din Italia, prejudiciul fiind estimat la aproximativ 500. 000 de lei.

Premierul Victor Ponta primeste la Alba Iulia validarea PSD pentru candidatura la presedintie

Premierul Victor Ponta va fi prezent vineri la Alba Iulia alaturi de aproape toti ministri din cabinet. Presedintele PSD va conduce din orasul unde exista cel mai important fief ACL din tara, un congres national al partidului organizat printr-un sistem de videoconferinta si va primii validarea organizatiilor locale pentru candidatura la functia de presedinte al Romaniei.

Radu Banciu: Iubitul Augustei Lazarov are fata de baiat de pepenar (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in emisiunea Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, despre Augusta Lazarov si fostul ei iubit, afirmand ca acesta din urma are fata de baiat de.

Radu Banciu: Pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui este Tariceanu

Jurnalistul Radu Banciu a declarat marti seara ca Tariceanu este pacaliciul din povestea suspendarii presedintelui, aratand ca acesta a ramas fara adepti pentru demersul sau. Pacaliciul din aceasta po.

Radu Banciu, despre suspendare: Basescu e atacat pentru ca e singurul subiect de campanie. Si dupa alegeri tot el va fi subiectul principal (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV ca Romania nu s-a aflat niciodata intr-un moment mai viermanos ca in prezent. Ce-ar fi daca ar fi.

Radu Banciu: Victor Ciorbea este un om manipulabil, un om slab, un om care se exprima rar

Radu Banciu considera ca Avocatul Poporului este un om slab, care a devenit un instrument docil de manipulare al celor care incearca sa duca tara departe de democratieVictor Ciorbea nu are.

Banca Mondiala sprijina Primaria Alba Iulia pentru a accesa fonduri europene. Proiecte de peste 100 de milioane de euro

Banca Mondiala va oferi Primariei Alba Iulia, in urmatoarele 10 luni, asistenta tehnica pentru pregatirea proiectelor si strategiilor de dezvoltare in scopul accesarii de fonduri europene in perioada 2014 - 2020. Reprezentantul Bancii Mondiale in Romania, Elisabetta Capannelli, s-a intalnit joi, 11 septembrie, cu reprezentanti ai administratiei locale.

Peste 10.000 de participanti in patru zile la Alba Iulia Music Film Festival

Filmele, concertele si evenimentele speciale din programul celei de-a treia editii a Alba Iulia Music Film Festival au fost apreciate de peste 10. 000 de persoane, care au participat intre 4 si 7 septembrie la evenimentele din cetatea Alba Carolina.

Elis Pavaje, contract de peste 1 mil. euro pentru modernizarea centrului orasului Alba Iulia

Elis Pavaje , unul dintre cei mai mari producatori de pavele si borduri din Romania, a incheiat un parteneriat cu Primaria municipiului Alba Iulia, in vederea realizarii lucrarilor de reamenajare a centrului orasului. Proiectul de modernizare a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )