Libnet.ro
UNICEF

06:45

Procurorul general din Ucraina ii da lui Mihail Saakashvili termen de 24 de ore sa se predea

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general din Ucraina ii da lui Mihail Saakashvili termen de 24 de ore sa se predea

Procurorul general din Ucraina a declarat marti ca fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili are termen 24 de ore pentru a se preda fortelor de ordine, dupa ce sustinatorii acestuia l-au ajutat sa scape, marti, din custodia politiei, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Mihail Saakashvili, ex-presedintele georgian, ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev. Care este motivul protestului (VIDEO)

Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev, dupa cepolitia ucraineana i-a perchezitionat apartamentul. Mihail Saakashvili ameninta ca se arunca de pe o cladire din Kiev,.

VIDEO Momentul in care Mihail Saakashvili este eliberat din masina politiei de catre activistii sai

Zi plina de evenimente la Kiev. Fostul guvernator al regiunii Odesa Mihail Saakashvili a fost retinut in dimineata de marti, 5 decembrie, de catre procurorii ucraineni. Acesta este invinuit ca ar fi fost sponsorizat de catre ex-presedintele Victor Ianukovici, dar si de FSB-ul rusesc. La cateva ore de la retinere, politicianul a fost eliberat cu forta de catre protestatarii care au venit sa-l sustina.

VIDEO Mihail Saakashvili, retinut la Kiev. Politicianul ameninta ca se arunca de pe acoperis

Fostul guvernator al regiunii Odesa Mihail Saakashvili a fost retinut in dimineata de marti, 5 decembrie, la Kiev. Politicianul a reusit initial sa fuga din apartamentul sau din centrul capitalei Ucrainei, unde procurorii si ofiterii din Serviciul de Securitate au dat buzna pentru a efectua perchezitii.

Saakasvili, ELIBERAT din DUBA POLITIEI de sustinatorii sai din Ucraina (VIDEO)

Mihail Saakasvili a fost eliberat! Fostul presedinte georgian, devenit opozant al regimului de la Kiev, fusese retinut de politisti, marti, dar sustinatorii sai au blocat furgoneta oamenilor legii si l-au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )