Libnet.ro
UNICEF

14:30

Productia auto nationala a scazut cu 9% in primele doua luni din 2016

Hotnews Hotnews,
 Productia auto nationala a scazut cu 9% in primele doua luni din 2016

In primele doua luni din 2016 s-au fabricat 62. 875 autovehicule, cu 9% mai putin decat in perioada similara din 2015. Dintre acestea, 53. 234 unitati au fost produse de catre Dacia si 9. 641 de catre Ford, a anuntat Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA) din Romania. continuă pe Hotnews

inmatricularile auto din Romania au crescut cu 24,3% in primele doua luni ale anului

In primele doua luni ale anului, in Romania, au fost inmatriculate 10. 899 de auturisme noi, cu o rata de crestere de 24,3%, dublu fata de rata din UE, care a fost de 10,1%.

Livrarile totale de autovehicule au crescut cu circa 18%

Livrarile totale de autovehicule autoturisme + vehicule comerciale) au inregistrat, in primele doua luni din 2016, o crestere generala de 17,9% comparativ cu aceeasi perioada din 2015, vanzarile de autoturisme majorandu-se in perioada mentionata cu 12,2%, conform statisticilor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA), remise astazi redactiei.

UPDATE Un copil roman de un an si doua luni, spitalizat la Florenta cu sindrom hemolitic-uremic, dupa ce ar fi consumat branza produsa de Bradet si vanduta in Italia / Reactia Lactate Bradet: Stam iar cu grija pana vor iesi rezultatele

Un copil roman in varsta de un an si doua luni a fost internat intr-un spital din Florenta dupa ce ar fi consumat branza produsa de o firma din Romania. Copilul roman este internat in Clinica Meyer din Florenta, cu simptome de toxiinfectie alimentara, fiind diagnosticat de medicii italieni cu sindrom hemolitic-uremic. Copilul s-ar fi imbolnavit dupa ce ar fi consumat branza produsa de firma Lactate Bradet, vanduta de un magazin din Florenta, scrie cotidianul italian La Repubblica. UPDATE Patronul firmei Lactate Bradet, Marius Badea, a declarat ca bebelusul nu avea cum sa se imbolnaveasca din cauza produsului romanesc si ca asteapta rezultatele anchetei,.

Desi se plang de saracie, romanii au bani de masini

Piata auto din Romania a avut o crestere semnificativa in primele doua luni din acest an, numarul inmatricularilor de autoturisme noi inregistrand o crestere de 24,3%, fata de.

ANRE a respins acordarea licentei de distributie a energiei pentru doua firme din grupul RCS and RDS

Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE) a respins astazi solicitarea de acordare a licentei de distributiei a energiei electrice pentru firmele Delalina si Foto Distributie, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Autoritatii.

Secretul caselor de lemn din Apuseni la 10.000 de euro: in doua luni se poate ridica o casa de 100 de metri patrati

Apusenii au o traditie de sute de ani in construirea si locuirea in case de lemn. Lemnul a fost si este in continuare cel mai la indemana material de constructie din aceasta parte a tarii.

Doua minore din Franta, inculpate pentru ca au amenintat pe Facebook ca vor comite un atentat

Doua minore de 15 si 17 ani au fost inculpate in Franta pentru ca au amenintat pe internet ca vor comite un atentat intr-o sala de concerte din Paris, la patru luni de la atacul de la Bataclan, a declarat sambata o sursa judiciara, citata de AFP.

Doi copii suspectati de sindrom hemolitic-uremic, transferati luni din Teleorman la spitalul Marie Curie

Doi bebelusi din judetul Teleorman, suspectati ca ar avea sindrom hemolitic-uremic SHU), vor fi transferati luni, la spitalul Marie Curie, a declarat medicul Mihaela Balgradean pentru Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )