Libnet.ro
UNICEF

10:30

Productia industriala a inregistrat cel mai rapid ritm de crestere din acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Productia industriala a inregistrat cel mai rapid ritm de crestere din acest an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat in iulie cel mai rapid ritm de crestere din acest an, marind increderea in expansiunea celei mai mari economii europene in 2015, transmit Bloomberg si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Elvetia a inregistrat cel mai mare declin al preturilor de consum in 56 de ani

Preturile de consum din Elvetia au inregistrat in august cea mai mare scadere din ultimii 56 de ani, de 1,4% comparativ cu intervalul similar al anului trecut, evolutie care reflecta presiunile exercitate de cotatia ridicata a francului si preturile reduse ale petrolului, relateaza Reuters.

TAS, cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus bazele unei divizii in Varsovia

Thales Alenia Space TAS), cel mai mare producator de sateliti din Europa, a pus recent bazele unei divizii cu sediul in Varsovia, ca parte a strategiei sale de crestere pe piata europeana. Producatorul a ales.

Automatul de cartofi prajiti: mai rapid decat la fast-food

Intr-o lume in care putem lua carti de la automate, nu vad de ce nu ne-am putea bucura de acelasi tratament cand vine vorba de cartofii prajiti. Potrivit celor de la Engadget, o echipa de antreprenori si studenti de la Universitatea Wageningen, din Olanda, au inventat automatul care serveste portii proaspete de cartofi prajiti, condimentati [] Automatul de cartofi prajiti: mai rapid decat la fast-food Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Google a aparut la finalul anilor 90, cand Internetul trecea prin prima bula din istoria sa. Google a iesit cu succes din acele probleme, iar de curand a nascut compania Alphabet, sub care a fost inglobata drept divizie. Data oficiala la care a aparut Google, dupa cum se arata pepagina istoriei Google, este4 septembrie. Acea [] Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO O structura de piatra, descoperita in apropiere de Stonhenge, ar putea reprezenta cel mai mare monument neolitic din Marea Britanie

Arheologii britanici au descoperit, in urma unor analize cu echipamente radar de penetrare in sol facute in apropiere de Stonhenge, mai multi monoliti din piatra despre care se crede ca ar fi facut parte din cel mai mare monument neolitic construit pe teritoriul Marii Britanii, scrie BBC.

Avionul cu nume de demon, cel mai urat aparat de zbor din lume

Cu ce te alegi cand Uniunea Sovietica doreste un avion construit special pentru a fi in folosul marilor ferme si colectivelor agricole? Potrivit Poloniei, vei primi unul dintre cele mai urate avioane din lume, PZL M-15, supranumit si Belphegor. Porecla de Belphegor provine de la un demon mitic care pacaleste oamenii facandu-i sa creada ca [] Avionul cu nume de demon, cel mai urat aparat de zbor din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Cel mai sigur loc in autocar

Cel mai sigur loc in autocar. Calatoriile cu autocarul sunt considerate mai sigure fata de cele cu propriul automobil, dar pot exista intamplari neprevazute, accidente sau probleme tehnice, cand viata poate depinde de locul din acest mijloc de transport.

Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars

BB-8, unul dintre cele mai interesante personaje din urmatorul film Star Wars, functioneaza pe baza unui sistem foarte interesant. Abrams nu este degeaba unul dintre cei mai apreciati regizori din prezent. in Star Wars: The Force Awakens, pentru a reda seriei parte din farmecul primelor trei filme, Abrams a apelat cat mai putin posibil [] Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )