Libnet.ro
UNICEF

05:15

Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Playtech Playtech,
Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Google a aparut la finalul anilor 90, cand Internetul trecea prin prima bula din istoria sa. Google a iesit cu succes din acele probleme, iar de curand a nascut compania Alphabet, sub care a fost inglobata drept divizie. Data oficiala la care a aparut Google, dupa cum se arata pepagina istoriei Google, este4 septembrie. Acea [] Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Simona Halep recunoaste: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Calificata in turul al 3-lea la US Open dupa o victorie in doua seturi la Kateryna Bondarenko din Ucraina 6-3, 6-4), Simona Halep recunoaste ca nu a oferit cel mai bun tenis al sau.

Cel mai bun vin pentru nunta: cum alegem vinul pentru petrecere

Cel mai bun vin pentru nunta. Cum orice cuplu isi doreste o nunta perfecta, pe langa aspectele vestimentare si de organizare, alimentele si bauturile servite la petrecerea de cununie sunt foarte importante. Pentru barbati mai ales, alegerea vinului potrivit este un subiect de mare interes.

Smash Brothers INC. Drei Ros cauta cel mai bun remix pentru piesa Jazzy Bitch

Consideri ca esti un bun DJ, dar inca nu ai reusit sa te faci remarcat, sau pur si simplu iti.

Crestere de 14,09% pentru Retrasib Sibiu

Actiunile Retrasib Sibiu s-au apreciat cu 14,09%, in perioada 27 aprilie - 3 septembrie, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportat la euro.

CE: Romania a imbunatatit colectarea TVA, dar ramane cu cel mai ridicat deficit la incasare din UE

Romania a imbunatatit rata de colectare a TVA in 2013, insa a pierdut 8,3 miliarde de euro din TVA necolectat, diferenta dintre veniturile teoretice si cele obtinute de stat, suma reprezentand un procentaj de 41,1%, cel mai ridicat din Uniunea Europeana.

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

Avionul cu nume de demon, cel mai urat aparat de zbor din lume

Cu ce te alegi cand Uniunea Sovietica doreste un avion construit special pentru a fi in folosul marilor ferme si colectivelor agricole? Potrivit Poloniei, vei primi unul dintre cele mai urate avioane din lume, PZL M-15, supranumit si Belphegor. Porecla de Belphegor provine de la un demon mitic care pacaleste oamenii facandu-i sa creada ca [] Avionul cu nume de demon, cel mai urat aparat de zbor din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars

BB-8, unul dintre cele mai interesante personaje din urmatorul film Star Wars, functioneaza pe baza unui sistem foarte interesant. Abrams nu este degeaba unul dintre cei mai apreciati regizori din prezent. in Star Wars: The Force Awakens, pentru a reda seriei parte din farmecul primelor trei filme, Abrams a apelat cat mai putin posibil [] Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Asistent medical acuzat ca a violat o adolescenta de 17 ani, chiar pe patul de spital

Caz socant la spitalul din Braila. Un asistent medical acuzat ca a violat o adolescenta de 17 ani chiar pe patul de spital a fost arestat de politisti. Cazul este insa unul neclar. Totul s-a intamplat in urma c.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )