Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prof. dr. Doina Azoicai: Dupa data de 23 aprilie s-a inregistrat o stabilizare a numarului de cazuri de COVID-19

Antena3 Antena3,
Prof. dr. Doina Azoicai: Dupa data de 23 aprilie s-a inregistrat o stabilizare a numarului de cazuri de COVID-19

Prof. univ. dr. Doina Azoicai, presedintele Societatii Romane de Epidemiologie, a dezvaluit ca de pe 23 aprilie s-a inregistrat o stabilizare a numarului de cazuri de coronavirus in Romania. Acest lucru nu inseamna, insa, ca am intrat pe p panta descendenta. continuă pe Antena3

Cursul BNR pentru joi, 23 aprilie 2020. Cat valoreaza astazi leul in comparatie cu moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei va emite noul curs valutar pentru ziua de joi, 23 aprilie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Cursul BNR pentru joi, 23 aprilie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza cursul de .

Horoscop dragoste 23 aprilie. Berbecii trebuie sa faca schimbari in cuplu, Fecioarele sunt ingrijorate

Horoscop dragoste 23 aprilie. Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 23 aprilie 2020. Ziua Lunii Noi de aprilie a sosit. Ea are loc in zodia Taur si este una maiestuoasa pentru ca Soarele si Luna sunt in cuadratura cu Saturn si in conjunctie cu rebelul Uranus care energizeaza o vibratie care este aici sa stea pe termen lung.

Horoscop 23 aprilie. Berbecii au o zi benefica, Fecioarele primesc vesti importante

Horoscop 23 aprilie. Iata horoscopul zilei de azi JOI 23 APRILIE 2020; ziua Lunii Noi de aprilie a sosit. Ea are loc in zodia Taur si este una maiestuoasa pentru ca Soarele si Luna sunt in cuadratura cu Saturn si in conjunctie cu rebelul Uranus care energizeaza o vibratie care este aici sa stea pe termen lung.

Horoscop tarot 23 aprilie. Taurii comunica excelent, Racii petrec timp cu persoanele care ii apreciaza

Horoscop tarot 23 aprilie. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

Sfantul Gheorghe, celebrat pe 23 aprilie, unul dintre cei mai indragiti in randul crestinilor

Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai indragiti de crestini, fiind ocrotitorul Moldovei, dar si patronul Angliei, Georgiei si al Moscovei. in Lituania, Sf. Gheorghe este venerat ca protector al animalelor, iar in unele regiuni ale Spaniei ziua lui se serbeaza cu mese bogate si daruri, scrie Mediafax. in constiinta populara romaneasca, Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenti sfinti, numeroase biserici purtand hramul sau. Exista numeroase orase in Romania care poarta numele Sfantului Gheorghe si chiar unul dintre cele trei brate ale Dunarii este denumit astfel. Sf. Gheorghe este de asemenea ocrotitorul Armatei Romane a carei zi, 23 aprilie, coincide cu sarbatorirea sfantului).

Superstitii de Sf. Gheorghe, dusmanul vrajitoarelor. Cum te aperi de farmece pe 23 aprilie si ce e interzis sa faci

Considerat in credinta populara patronul tinerilor si dusmanul de temut al vrajitoarelor, Sfantul Gheorghe este sarbatorit in acest an joi, 23 aprilie.

Horoscop. Mesajul Fecioarei Maria pentru 23 aprilie. Fecioarele primesc binecuvantari, Scorpionii traiesc momentul prezent

Horoscop. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 23 APRILIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 aprilie. Leii comunica sanatos, Capricornii sunt protejati

Horoscop. Iata pentru JOI 23 APRILIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Calendar ortodox 23 aprilie. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi

Calendar ortodox 23 aprilie. Sfantul Mucenic Gheorghe s-a nascut in Capadocia, intr-o familie crestina, si a trait in timpul domniei imparatului Diocletian. Inca de tanar ramane fara tatal sau, care a murit marturisind credinta crestina.

MACRO NEWSLETTER 23 Aprilie 2020

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut in aprilie 2020 pana la 28,2 puncte, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, de la -49,5 in luna precedenta, pe fondul unei scaderi semnificativ peste asteptari a a indicelui situatiei curente, de 48,4 puncte, pana la -91,5 puncte, cel mai redus nivel din luna mai 2009.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )