Libnet.ro
UNICEF

18:31

Profesoara ucisa pe Transfagarasan. Politistii din mai multe judete sunt in alerta

Antena3 Antena3,
Profesoara ucisa pe Transfagarasan. Politistii din mai multe judete sunt in alerta

Politistii din mai multe judete sunt in alerta, dupa ce o profesoara de sport de la un liceu din Brasov a fost gasita moarta intr-un sant, pe marginea Transfagarasanului. Apropiatii. continuă pe Antena3

Cod galben de intensificari de vant si inundatii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie arata ca vremea va fi capricioasa in urmatoarele zile, fiind asteptate ploi in mai multe regiuni. Totodata, meteorologii au emis un Cod galben de scurta durata, valabil luni intre orele 12. La randul lor, hidrologii au emis Cod galben de inundatii.

Incident in Capitala: Politistii au tras mai multe focuri de arma pentru a opri un sofer. Masina a plonjat in lacul Colentina

Politistii din Bucuresti au folosit arma pentru a opri un sofer care a refuzat sa raspunda la semnalele echipajului de siguranta publica, conducatorul auto pierzand controlul volanului si intrand in lacul Colentina.

Viitura a facut prapad in satele din Valea Crisului Alb: mai multe gospodarii si drumuri au fost inundate

Pompierii au intervenit in ajutorul localnicilor in satele Ociu si Cazanesti, din comuna hunedoreana Vata de Jos, dupa ce viitura a inundat mai multe gospodarii si drumul de acces.

In iunie incepe montarea parapetelor de beton pe DN1, primul tronson fiind Baneasa-Otopeni, unde au avut loc mai multe accidente

CNADNR SA va incepe la mijlocul lunii iunie, anul current, lucrarile de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, informeaza Compania, in contextul in care in apropierea Bucurestiului au avut loc mai multe accidente soldate cu victime, unele voci solicitand montarea de astfel de parapete.

Alerta de gradul zero: Mai multe insule cunoscute din Oceanul Pacific au ajuns sub apa. Fenomenul are un ritm alarmant din cauza unor schimbari devastatoare

Schimbarile climatice afecteaza din ce in ce mai mult intreaga lumea. Una din cele mai grave situatii se afla in Oceanul Pacific, acolo unde mai multe insule au disparut sub ape, iar altele sunt am.

Mai multe zone din Capitala raman temporar, sambata, fara curent electric

Mai multe zone din Capitala raman temporar, sambata, fara curent electric, in urma lucrarilor de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia, scrie Agerpres.

Ciolos: Am primit mai multe informatii in aceste zile de la SRI, inclusiv privind infectii nosocomiale

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca a primit mai multe informatii de la SRI, inclusiv legate de infectiile nosocomiale si de potentiale probleme la modul cum s-au negociat si semnat anumite contracte, transmite Agerpres.

Cod galben de furtuni in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, un cod galben de vreme rea valabil in mai multe regiuni din tara. intre orele 14:15 si 15:30 local in jumatatea de nord a judetului.

Cantareata Sinead OConnor a fost data disparuta: Vedeta este cautata de politistii din Chicago (VIDEO)

Cantareata Sinead O'Connor a fost data disparuta si este cautata de politia americana, informeaza BBC News. Artista nu a mai fost vazuta de duminica dimineata, cand a plecat cu bicicleta d.

Victimele din Colectiv nu vor putea cere daune in proces, pentru ca nu sunt finalizate expertizele medico-legale. Spitalele si mai multe ministere vor fi beneficiare

522;n urma tragediei din Colectiv in care si-au pierdut viata 64 de persoane, iar alti 146 au fost grav raniti, patronii clubului sunt judecatii pentru omor calificat si vatamare corporala grava. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )