Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profesori de sport din Oradea, retinuti pentru trafic de etnobotanice

B1 B1,
Profesori de sport din Oradea, retinuti pentru trafic de etnobotanice

Actiune in forta a politistilor Antidrog Oradea care se aflau pe urmele unei retele care comercializa produse etnobotanice. Traficantii erau coordonati de doi frati oradeni, ambii profesori de sport. in. continuă pe B1

Doi profesori din Oradea, arestati pentru trafic cu produse etnobotanice

Doi profesori de educatie fizica din Oradea au fost retinuti, alaturi de alte trei persoane, pentru trafic cu produse etnobotanice, fiind suspectati ca au folosi societati paravan pentru a vinde substante cu.

Oradea: Doi profesori de sport, retinuti pentru trafic cu produse etnobotanice.

Doi profesori de sport din Oradea si alte trei persoane au fost retinuti pentru trafic cu produse etnobotanice, fiind suspectati ca in martie-octombrie au vandut substante cu efect psihoactiv in magazine din municipiu folosind societati paravan, potrivit Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Serviciul Teritorial Oradea au facut, marti, cinci perchezitii in Oradea, la locuinetele lui Ciprian Nicolae Iova, Ovidiu Ionut .

Sisu, condamnat definitiv la patru ani de inchisoare pentru trafic de droguri

Tudor Sisu, fostul component al formatiei La Familia, a fost condamnat definitiv de judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie la patru ani de inchisoare pentru trafic de droguri, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )